Haberler

MMO Samsun Şubesi akademisyenleri ağırladı

Güncelleme:

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, kentteki akademisyenleri ağırladı.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, kentteki akademisyenleri ağırladı.

MMO Samsun Şube tarafından Ondokuz Mayıs ve Samsun Üniversitelerinin makine, endüstri ve uçak mühendisliği bölümlerinde okuyacak öğrencilere yönelik düzenlenecek etkinlikler ve eğitimler konu başlıklı toplantıya, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi akademisyenleri katıldı.

Toplantıda, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, katılımcılara önceki dönemlerde öğrenci üyelerine yönelik yapılan teknik seminerler, teknik ve sosyal geziler, bilgisayar kursları ve staj yeri oluşturma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gürkan, yaptığı açıklamada, MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulunun 2019-2020 çalışma programı doğrultusunda kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalıştıklarını, birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerine, Samsun'a ve ülkeye hizmet etmeye çalışacaklarını kaydetti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli ise "Amacımız öğrencilerimizi üretim ve hizmet sektörü için çok daha yetkin bir şekilde donatarak mezun etmektir. Bu amaca ulaşmak için de Samsun Makine Mühendisleri Odası ile işbirliği yapmak büyük önem arz etmektedir." dedi.

Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahattin Kanber de Samsun Üniversitesinin, Samsun'da kurulmuş genç ve dinamik ikinci devlet üniversitesi olduğunu aktardı.

Mühendislik Fakültesi bünyesinde yeni kurulan makine mühendisliği bölümünün genç ve dinamik olmanın avantajlarını öğrencileriyle beraber kullanmayı hedeflediklerini belirterek, "Bölüm olarak temel hedefimiz, ülkemizin sorunlarına cevap arayan, teorik bilgileri sanayideki uygulamalarla birleştiren ve çözüm üreten mühendisler yetiştirmektir. Bu amaçla, öğrencilerimizin sanayiye açılırken ilk olarak başvuracağı yer MMO olacaktır. Bu toplantının bu açıdan önemi çok büyüktür." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title