Haberler

MLKP terör örgütüne darbe: 2 gözaltı

Güncelleme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri, MLKP terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı ve propaganda amaçlı malzemeler ile dijital materyaller ele geçirildi.

Terör örgütü MLKP'ye darbe: 2 gözaltı

ANKARA - Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince, MLKP terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince, MLKP terör örgütüne yönelik çalışmalar neticesinde; Suriye'de PKK/YPG kontrolündeki bölgede MLKP mensupları ile birlikte silahlı eğitim alan B.Y. ile birlikte Ankara iline geldikten sonra birlikte hareket eden ve legal alan faaliyetlerini organize eden M.H. İsimli örgüt mensuplarının, terör örgütüne eleman temin etmeye çalıştıkları ve Gençlik yapılanması kurmaya çalıştıkları tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından TEM Şube Müdürlüğü operasyon timlerince eşzamanlı olarak iki adrese eşzamanlı olarak operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda propaganda amaçlı kullanılan malzemeler ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Operasyon Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title