Haberler

Mirzabeyoğlu Yeniden Cezaevine Girecek

Güncelleme:

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Salih Mirzabeyoğlu'nun infazının devamına karar verdi.

Kamuoyunda Salih Mirzabeyoğlu olarak bilinen yazar Salih İzzet Erdiş hakkında Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Hükümlü ve Tutukluların Ayaklanması, Kasten Yangın Çıkartma Suçu"yla ilgili görülmekte olan davada, daha önce "infazın durdurulması" kararı alan mahkeme, tekrar "infazın devamı"na karar verdi.

YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK

Sabah'ın haberine göre; Daha önce yeniden hakkında yeniden yargılama kararı verilen Mirzabeyoğlu'nun infazı durdurularak tahliye edilmişti. 16 yıl cezaevinde yatan Mirzabeyoğlu'nun yeniden yargılanacağı davada "infazı devamı" kararı verilerek tekrar cezaevine gönderilmek istenmesi şaşkınlıkla karşılandı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Salih Mirzabeyoğlu’nun Avukatı Hasan Ölçer’in konuyla ilgili yaptığı ilk açıklama açıklama şöyle:

“Bakırköy 3 ağır ceza mahkemesi Noel Baba operasyonu-isyan davasında “durdurulmuş infazın devamına” kararı vermiştir. İnfazı durdurulan hükümlülerin kalan cezalarının infazını teminen Cumhuriyet Savcılığı’na 8.9.2014 öğleden sonra müzekkere yazılmıştır.”

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Salih İzzet Erdiş Bakırköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (12)

OSMANLI:

İslami Büyük Doğu Akıncıları, Necip Fazıl Üstad, bu millet sizleri anlasaydı, Büyük Doğu için milliyetçilik illetinden kurtulup, müslümanların kardeşliğinden feyz alarak İslam Coğrafyasına huzur gelirdi. Kürtçülük yapan etnik milliyetçi aşağılıklar Büyük Doğuyu okuyun!!

16
12
yanıtYanıtla
Murat Tarxhan:

Kes islam dini can çekişiyor maalesef. Hükümet de sağolsun sayelerinde islamı anladık. Bende eskiden İbda -c gönüllüsüydüm. Herşey bitti takke düştü kel gözüktü.

yanıt0
yanıt0
XXL:

Demekki iktidar kim olursa olsun Sahih insanlara zulm asla bitmiyor. Cennetin mübarek olsun büyük insan.

13
8
yanıtYanıtla
ERHAN:

DIŞARI ÇIKARAN ZATEN İKTİDAR SEN NE KONUŞUYN

yanıt0
yanıt0
nühü:

Evet yargı oyuncak oldu seçim zamanı dışarı seçim bitince içeri . Bir dışarı bir içeri.

yanıt0
yanıt0
Av. Ali Doğan:

Yahu yargının çarşafa dolandığı bu gibi davalarda Cumhur Başkanı Af yetkisini neden kullanmaz. Anlamıyorum.

7
12
yanıtYanıtla
Fatih:

Herkese af yetkisini kullansa ne olur? bunun gibi kaç kişi var bu durumdan daha beter?

yanıt0
yanıt0
BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

YAZIKLAR OLSUN. TUNCAY ÖZKAN ÇIKTI BE ALLAHTAN KORKUN. MİRZABEYOĞLU ONUN GİBİ KİN DOLU DEĞİL VATANA

12
3
yanıtYanıtla
izmir imbatı ahu:

tuncay özkan asalet demektir. namaz kılıp kılıp köşede bekleyen saftiriklerle bir tutamazsınız haddinizi bilin

yanıt0
yanıt0
toros:

çıkınca yazmıştım ki seçim yatırımı o zaman tepki göstermiştiniz bakın seçim bitti ibda-c az akıllı ol artık

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title