Haberler

Minik Öğrencilerin Enerji Tasarrufu Haftası Etkinliği

Güncelleme:

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerinin sıcak davranışlarıyla karşılanan misafirler öğrencilerin bu davranışlarından memnuniyet duydular.

Miniklerden Büyük Düşünce

Enerji Tasarrufu Haftası etkinlikleri kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından hazırlanan "Kömür Biter, Petrol Biter; Güneş ve Rüzgar Hepimize Yeter" adlı proje Vali Murat Koca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Şube Müdürlerinin katıldığı programla tanıtıldı.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerinin sıcak davranışlarıyla karşılanan misafirler öğrencilerin bu davranışlarından memnuniyet duydular.

Proje tanıtımını yapan Okul Müdürü Merve Uzun yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımıyla ilgili sunum gerçekleştirdi. Anasınıfı öğrencilerinin konuya dair sahne gösterisiyle verdiği mesajlar beğeniyle izlendi.

Projeyle enerji kullanımı konusunda çocuklarımızda erken yaşta bilinç oluşturulacağına değinen Vali Murat Koca, ilimizin yenilenebilir enerji için çok geniş imkanlara sahip olduğunu söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu enerji kaynaklarının sınırsız olmadığını vurgulayarak yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliş ve mevcut kaynakların tasarruflu kullanımı sayesinde daha temiz, daha mutlu yarınlara ulaşılabileceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Çokdinç Asım Sultanoğlu Murat Koca Sarıkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title