Haberler

Minik Öğrencilerden Başkan Odabaşı'na Ziyaret

Güncelleme:

Gölbaşı TEK İlkokulu 3/c sınıfı öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret ederek, okullarında başlattıkları "Çevremizden kuşlar gitmesin" projesini anlattılar

Gölbaşı TEK İlkokulu 3/c sınıfı öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret ederek, okullarında başlattıkları "Çevremizden kuşlar gitmesin" projesini anlattılar. Minik öğrenciler, proje hakkında Başkan Odabaşı'nı bilgilendirirken yazdıkları mektupları da verdiler.

BİNALARA KUŞ YUVASI İSTEĞİ

Minik öğrenciler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan ilçedeki binalara kuş yuvası yapılması talebinde bulundular. Başkan Odabaşı, minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gölbaşı Belediyesi olarak doğal hayata ve kuşlara yönelik yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Başkan Odabaşı, belediye olarak Gölbaşı Atatürk Sahil Parkına iki adet 4 katlı, 12 odalı kuş yuvası yaptıklarını belirtti. Odabaşı, Mogan Gölündeki karabatak kuşlarının da her kış Veteriner Müdürlüğü tarafından beslendiğini bildirdi.
Başkan Odabaşı, çok anlamlı bir projeye imza atan minik öğrencileri kutlayarak onlara Gölbaşı'nı ve Gölbaşı'nda bulunan kuş türlerini anlatan broşür ve kitapçıklar hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yakup Odabaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title