Haberler

"Milyonfest Dalaman" Büyük Bir Coşkuyla Başladı!

Ülkemizin dört bir yanında Milyon Yapım etiketiyle kamplı rock festivallerinin Anadolu'da bir kültüre dönüşmesini ve gelenekselleşmesini sağlayan Umut Kuzey'in franchise verdiği ilk festival olan MilyonFest Dalaman büyük bir coşkuyla başladı.

Umut Kuzey'in yüksek enerjili, seyirciyi ısıtan açılış performansıyla başlayan festival Yeni Türkü'nün her biri marşa dönüşen efsane şarkılarıyla devam etti.İlk günün kapanışını, 70'li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüz sounduyla birleştirip yepyeni bir forma sokan sevilen isim Hey Douglas yaptı. Dalamansahilini dev bir açıkhava diskosuna çeviren Hey Douglas festival alanını dolduran binlerce gence unutulmaz bir açılış partisi yaşattı.

Elif Çokgezen direktörlüğünde, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Milyon Yapım organizasyonuyla düzenlenen MilyonFest Dalaman 5 Ağustos'a kadar Athena, MFÖ, Mor ve Ötesi, Manga, Selda Bağcan & Boom Pamgibi dev isimlerle ülkemizin en gözde tatil ve turizm yörelerinden biri olan Dalaman Kayacık Sahili'nde devam edecek.

Tüm müzikseverleri %100 müzik ve eğlence ile Red Bull desteğiyle ağırlayan MİLYONFEST DALAMAN, Kral Pop Tv ve Türkiye'nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı yayınlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeni Türkü Umut Kuzey Dalaman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title