Haberler

"Million Dollar Listing"

Güncelleme:

Hem yakışıklı, hem genç, hem hırslı

Hollywood, Malibu ve Beverly Hills gibi çok lüks yerlerde milyon dolarlık konutları satarak nasıl bir servet kazanıldığına tanık olacaksınız. "Million Dollar Listing" 21 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de 3. ve en popüler sezonuyla Universal Channel ekranlarında.

Programda bölgelerindeki en iyi emlak satış danışmanları olan; Josh Flagg, Madison Hildebrand ve Chad Rogers'ın dokuz aylık bir eğitim sonunda kendilerini daha da geliştirerek zorlu göreve hazırlanmalarına ve listenin tepesinde yer alan Los Angeles Melekler Şehri'nde konut satışı yapmalarına tanık olacaksınız. İzleyenleri Los Angeles'ın en yakışıklı, en genç ve en hırslı üç emlak ofisi patronunun hayatlarına konuk eden "Million Dollar Listing"i seyrederken, lüks bir mülkün satış aşamalarının en başından başlayarak sonuçlanana kadar geçen tüm süreci ve taktiklerini göreceksiniz.

Baş yapımcılığını Randy Barbato'nun üstlendiği "Million Dollar Listing" bir World of Wonder for Bravo şirketi ile Fenton Bailey eseridir.

Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya'dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Los Angeles Universal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title