Haberler

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adliye önünde toplanan milletvekilleri ve partililer- Hacı Bayram Türkoğlu'nun açıklaması Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- AK Parti Hatay milletvekilleri mazbatalarını aldı Hatay'da AK Parti'den milletvekilleri seçilen Adem Yeşildal, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu mazbatalarını aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adliye önünde toplanan milletvekilleri ve partililer- Hacı Bayram Türkoğlu'nun açıklaması Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- AK Parti Hatay milletvekilleri mazbatalarını aldı Hatay'da AK Parti'den milletvekilleri seçilen Adem Yeşildal, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu mazbatalarını aldı.Milletvekilleri Yeşildal, Karasayar ve Türkoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve partililerle birlikte Hatay Adliyesi'ne geldi. İl Seçim Kurulu'nda mazbatalarını alan milletvekillerinden Türkoğlu adliye çıkışı gazetecilere, "Hatay'a hizmet, Türkiye'ye hizmettir" sloganıyla yola koyulduklarını söyledi.Türkoğlu, "Biz biliyoruz ki Türkiye'ye hizmetle de tüm dünyaya ve insanlığa hizmet götürmeye talip bir cihangir devlet var. Seçimde bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize şükran borçluyuz. Seçim sonuçları, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. İnşallah 'durmak yok, yola devam' diyorum" ifadelerini kullandı.Milletvekilleri daha sonra partililerle birlikte adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.AK Parti milletvekilleri Mehmet Alğan ve Mehmet Öntürk'ün il dışında oldukları için mazbatalarını daha sonra alacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Adem Yeşildal Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

DrtylmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Belesten vekil oldu yine hacı bayram

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title