Haberler

Milletvekili Şimşek, Vatandaşlarla Bayramlaştı

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Varto’da vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Varto'da vatandaşlarla bayramlaştı.

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Parti İl Başkan Vekili Hakim Kılıç, Varto ilçesini ziyaret etti. Varto Belediyesine ait çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Şimşek, her zaman Varto halkının yanında olduğunu ifade ederek, "Bugün bayram. Rabbim her gününüzü bayram tadında geçirsin inşallah. Allah bizlere kaza bela vermesin. Varto; tarihi dokusuyla, kültürü ile medeniyetiyle çok güzel bir ilçemiz. Bugünde burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Rabbim her günümüzü bayram tadında geçirsin. Geçen yıl çok zor bir süreç yaşadık. Şer odakları, terör örgütleri ülkemizi bölmeye kalkıştılar. Ama hamd olsun ki vatandaşın duasıyla, Reisimizi dediği gibi 'hiçbir güç vatandaşın gücü üzerinde değildir' desturuyla bugün çok daha diri, daha güçlü bir ülke şeklinde yürümeye devam ediyoruz" dedi.

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin ise, ilçeye yapılan ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirtti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Şimşek Ak Parti Varto Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title