Haberler

Milletvekili Önen'den Oy Pusulalı Cumhurbaşkanlığı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, sosyal medya sitesinden, üzerinde '10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası' yazılı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı oy pusulası paylaştı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, sosyal medya sitesinden, üzerinde '10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası' yazılı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı oy pusulası paylaştı.

TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı görevlerini yürüten Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, kendi hesabından, takipçilerine "Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy pusulasında adayların resmi olacak' notu yazılı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi ve resmi bulunan oy pusulası fotoğrafı paylaştı. "10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Oy Pusulası" başlıklı fotoğrafta Başbakan Erdoğan'ın yanısıra, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun fotoğrafı ve isimleri de yer alıyor. Sağ alt köşesinde küçük harflerle 'temsilidir' notununda bulunduğu pusulada Başbakan Erdoğan'ın isminin altındaki dairede ise 'evet' mührü yer aldı.

Önen'in yoğun ilgi gören ve yorumların da yapıldığı oy pusulası fotoğrafı, bazı takipçileri tarafından da paylaşıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdulkadir Emin Önen Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title