Haberler

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TBMM Başkanvekili Naci Bostancı'nın vatandaşlar ile selamlaşması- Dua edilmesi- TBMM Başkanvekili Naci Bostancı'nın konuşmaları- Detaylar Milletvekili genel seçiminin ardından- TBMM Başkanvekili Bostancı: - "Millet staj için kendisine fırsat verdiklerinin defterini dürmüştür, onlar fırsatı kullanamamışlardır"AMASYA (AA) – TBMM Başkanvekili Naci Bostancı, "Millet staj için kendisine fırsat verdiklerinin defterini dürmüştür, onlar fırsatı kullanamamışlardır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TBMM Başkanvekili Naci Bostancı'nın vatandaşlar ile selamlaşması- Dua edilmesi- TBMM Başkanvekili Naci Bostancı'nın konuşmaları- Detaylar Milletvekili genel seçiminin ardından- TBMM Başkanvekili Bostancı: - "Millet staj için kendisine fırsat verdiklerinin defterini dürmüştür, onlar fırsatı kullanamamışlardır"AMASYA (AA) – TBMM Başkanvekili Naci Bostancı, "Millet staj için kendisine fırsat verdiklerinin defterini dürmüştür, onlar fırsatı kullanamamışlardır" dedi. Bostancı, kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Amasya Milletvekili seçilen Haluk İpek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Taşova İlçe Başkanı Tekin Sobacı ile Taşova ilçesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.Bostancı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerine giderken hep birlikte Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun yeniden başbakan olması için dua ettiklerini ve bu dualarının Allah'ın izniyle gerçekleştiğini belirtti. "Seçimden önce 'ampulü indirin' diyorlardı. Hem Taşova hem de Türkiye'nin her yerinde millet bu sözü söyleyenlere karşı tavana avize taktı" ifadelerini kullanan Bostancı, şöyle devam etti: "7 Haziran'da milletimiz dedi ki 'Ey muhalefet, 13 yıldır kenardasın, madem iktidara bu kadar heveslisin, o zaman biraz staj yapman için AK Parti'nin yanında yer al, bu işleri öğren. Staj yapın, hazırlanın siz de lazımsınız. Onlar milletin memleketin meseleleri ile uğraşmak, bunlara çözüm bulmak için AK Parti ile iktidar olmak yerine ne yaptılar, 'saray da saray' dediler. 'Tayyip Erdoğan diktatör, AK Parti'ye karşıyız' dediler. 'Biz iktidar olacağız' dediler, ne oldu. 1 Kasım'da bu millet staj için kendisine fırsat verdiklerinin defterini dürmüştür, onlar fırsatı kullanamamışlardır. Tayyip Erdoğan ile ne kadar uğraştıklarını görüyorsunuz ama onlarda da hal kalmadı. 'Saray saray' diyenler, 'Tayyip Erdoğan diktatör' diyenler bu ülkenin meydanlarında o insanın isminin nasıl bir sevgi ile haykırıldığını duysaydı, Tayyip Erdoğan ile uğraşmaz, milletin derdi ile uğraşırlardı."Hizmet yolunda koşmaya devam edeceklerini, ülkede otoyolları, hastaneleri, yoksullukla mücadeleyi AK Parti'nin yaptığına dikkati çekerek, "İnşallah bu ülkeyi daha da zenginleştireceğiz. Milleti kucaklayacağız. Milletin arasına nifak sokmak isteyen teröristlere karşı da tepelerine bir yıldırım gibi ineceğiz. O irade de var, o sevgi de var" diye konuştu.Bostancı, siyasi düşüncesi ne olursa olsun AK Parti'nin zaferinden memnun olan çok geniş bir kesim bulunduğunu vurgulayarak, başka partilere oy veren insanların da sonuçtan memnun kaldığını kaydetti.CHP'nin hep yerinde saydığını, hiç değişmediğini savunan Bostancı, "Yüzde 25 aldılar. MHP bir iniyor, bir çıkıyor. Sadece hasımlık ve düşmanlık üzerine siyaset olmaz. 'HDP güçlenirse ben güçlenirim' düşüncesi ile siyaset olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Naci Bostancı Haluk İpek Ak Parti Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title