Haberler

Milletvekili Enç'ten Antalya'ya AMATEM Müjdesi!

Güncelleme:

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaptığı yazılı basın açıklaması ile Antalya'ya AMATEM'in müjdesini verdi.

Antalya'da tam teşekküllü bir Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim, Merkezi (AMATEM)'in kurulması için Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, merkezin 2014 yılı için yatırım programına alındığını söyledi. Antalya'da AMATEM açılması için alt yapı çalışmalarını bakanlık düzeyinde takip eden Milletvekili Enç, merkezin Antalya ili için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi; "Türkiye'nin en fazla göç alan ve nüfusu hızla artan kentlerinden biri olan Antalya'da, bu merkeze önemli derecede ihtiyaç var.

Alkol ve madde bağımlısı gençlerimizin bu bataklıktan kurtulması için hizmet verecek olan AMATEM bakanlığımız tarafından 2014 yılı yatırım programına alınmıştır. Antalya'da alkol ve madde bağımlılarını tedavi eden tek merkez Akdeniz Üniversitesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'dir. Bu merkez yetersiz olduğu için hastalar Manisa ya da diğer illerdeki merkezlere sevk edilmektedir. AMATEM'in kurulması ile bu bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlarımız, Antalya'da tedavi görebilecekler. Projenin takibini genel başkan yardımcılarımız, il başkanımız ve Ak Parti'li milletvekillerimizle birlikte yürüterek Antalya'ya çok önemli bir merkez kazandırmış olduk.

Antalya'ya çok önemli bir müjde veren Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç; "Bakanlığımızca yürütülmekte olan Bölge Tabanlı Sağlık Hizmetleri Planlama Çalışmaları çerçevesinde 2014 yılı yatırım programına alınan ve Antalya ilimize kurulacak olan 50 yataklı AMATEM Antalya'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ak Parti Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title