Haberler

Miley Cyrus'a Dominik Cumhuriyeti'nden Yasak Geldi

Güncelleme:

Cyrus’un başkent Santo Domingo’da gerçekleştireceği konser, "sahne şovlarının çok kışkırtıcı olması" gerekçesiyle yargı kararıyla iptal edildi.

Genç yaşına rağmen gerçekleştirdiği sahne şovlarıyla sınırları zorlayan Miley Cyrus’un Dominik Cumhuriyeti’nin başkenti Santo Domingo’da gerçekleştireceği konser yargı kararıyla iptal edildi.

SAHNE ŞOVLARI KIŞKIRTICI BULUNDU

Miley Cyrus’u 13 Eylül ’de vereceği konserinin iptali altında sahneolduğu sebebi yatmakta. Bir hükümet yetkilisi, ‘’toplumun ahlak ve geleneklerini hiçe sayarak alay ettiğini bunun yanı sıra giydiği giysilerin uygunsuz ve kullandığı dilinde uygar bir topluma yakışmayacak bir şekilde şiddet ve suçu özendirici olduğu’’ yönünde açıklamalarda bulundu.

İlgili Haberler

AÇIKLAMA YAPMADI

Yakın bir zaman önce geçirdiği şiddetli alerji yüzünden ‘Bangerz Tour’ adlı turnesini iptal etmek zorunda kalan şarkıcı uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldı. Miley Cyrus konserine getirilen yasak sonrası herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dominik Cumhuriyeti Miley Cyrus Eylül Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (7)

iyi yapmislar:

keske heryerde yasaklansa

26
4
yanıtYanıtla
yücell:

ilk 13 yaşında kuşum ötmüştü bu kadının kılıbini izlerken ne oldugunu anlayamamıştım :D o yüzden unutamam bu kadını

19
7
yanıtYanıtla
bu kadın tmarhanelik..:

mahallede bi deli var, böyle şeyler yaptığı için ahalinin şikayeti ile 2 ay tedavi gördü. . bu karı yapıyo para kazanıyo. . bu karıya ne lazım-tatminsiz. . .

20
4
yanıtYanıtla
kadir:

taksime çıkmak gerek dominik cumhuriyeti yönetimi çok muhafazakar olamaz öyle bişey herkes özgürce heryerini açıp herkese gösterebilmeli ama demi. olamaz çırılçıplak yarın taksime çıkmak gerek.

10
12
yanıtYanıtla
uzman:

bu kadın internet sayesin de orta okul ve lise çağında ki genç kız çocuklarını eş cinselliğe özendiriyor. . bu kadın çok tehlikelidir. . çocuklarınızı koruyun. saygılar.

1
6
yanıtYanıtla
Manyak:

Biri beni durdursun.

0
0
yanıtYanıtla
smiler:

bence saçmalık kız kendi tarzını yansıtıyor istemeyen izlemez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title