Haberler

Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu, AK Parti'ye Geçti

AK Parti Mardin 1'inci sıra milletvekili adayı Muammer Güler ile diğer adaylar Abdurrahim Akdağ, Bülent Gözü, Edip Demirdağ, Ahmet Karahan ile il ve çok sayıda ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu'nun AK Parti'ye geçişi için düzenlenen törene, İstanbul'un eski valisi ve AK Parti Mardin 1'inci sıra milletvekili adayı Muammer Güler ile diğer adaylar Abdurrahim Akdağ, Bülent Gözü, Edip Demirdağ, Ahmet Karahan ile il ve çok sayıda ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Midyat'ta coşku ile karşılanan Güler ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve Kaymakam Fatih Akkaya'yı makamlarından ziyaret derek bir süre görüştü.

Midyat Cumhuriyet Bulvarı'ndaki seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törenle Demokrat Parti'den (DP) 3 dönem Midyat Belediye Başkanı seçilen Şehmus Nasıroğlu ile 21'inci dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin, AK Parti'ye geçti. AK Parti Mardin milletvekili aday adayı olan ve temayül yoklamasından da 1'inci çıkmasına rağmen, milletvekili listesinde yer verilmeyen Veysi Şahin, partiye küskün olmadığını söyledi. Şahin, Mardin'e ve Türkiye'ye daha iyi hizmet edebilme adına AK Parti'ye geçme kararı aldığını dile getirdi.

Başbakan'ın kendisini hizmet için Mardin'e gönderdiğini ifade eden Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan bana, 'Git kendi hemşerilerine hizmet yap' diye Mardin'e gönderdi. Bu da bana büyük bir şereftir. Türkiye'de istikrarın sürmesi çok önemli. Seçimlerin ardından anayasa hazırlanacak. Türkiye'nin bütün meseleleri ama ilk başta terör meselesini çözeceğiz. Bunun için güçlü bir temsil gerekiyor. Bu sebeple sizlerin desteği bu defa çok daha önemli. Gücü bölmeyin. Gücü parçalamayın. İradenizin arkasında durun. Terörle mücadeleyi ancak bu ekip çözer, bu ekip başarır. Bu ekibe inanarak geldim, bu davaya inanarak geldim. Siyasette iş yapmak, güçlü bir iradeye bağlıdır. Bağımsızın yapacağı bir iş yoktur. Bağımsızın getireceği bir hizmet yoktur. "

Mahalli çelişkilerden dolayı AK Parti'ye geçmediğini kaydeden Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ise "AK Parti, hizmeti esas alan bir parti olduğundan bizim belediyecilik anlayışı ile tamı tamına örtüşmektedir. Üç dönemdir halkımızın teveccühü ile yaptığımız belediye başkanlık görevini AK Parti ile daha ileri noktalara götürüp, halkımıza daha kaliteli hizmet sunacağız. Bizi seven, bizimle beraber olan halk, bundan böyle AK Parti çatısı altında, vatana ve millete hizmetlerimizi birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.

Midyatlı işadamı Mahsum Bilkay, 21'inci dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin ile Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nun AK Parti'ye katılımlarından dolayı 10 kurban kesti. Tarihi Cevat Paşa Camii'nde kılınan cuma namazının çıkışında kesilen kurbanlıkların kanı, adayların alınlarına sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title