Haberler

Mhpliler Adapazarı'nda Püskevit Dağıttı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Püskevit' söylemine MHP Sakarya İl Teşkilatı sahip çıktı ve Adapazarı'nın en işlek caddesinde Püskevit dağıttı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Püskevit' söylemine MHP Sakarya İl Teşkilatı sahip çıktı ve Adapazarı'nın en işlek caddesinde Püskevit dağıttı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitinginde hükümeti, Yozgatlılara küçük bir çocuk örneği ile eleştirirken bisküvi yerine yerel şive ile püskevit diye söylemesi üzerine MHP Adapazarı İlçe teşkilatı da kendi çapında hazırladığı programla katıldı.

Biskivi dağıtımına MHP milletvekili adayı Prof. Dr. Recai Coşkun, Oya Arapoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, Kadın Kolları Başkanı Ülker Sıktaş, İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Salih Okutan, Adapazarı Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Ayhan Kayıkçı ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı.

Çark Caddesi'ne kurdukları standta vatandaşa MHP Milletvekili adaylarıyla birlikte 'Püskevit' dağıtan MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, bu tartışmanın iktidar tarafından siyasi malzeme haline getirildiğini belirterek "Sayın Genel Başkanımız yerel bir ağızla 'Püskevit' kelimesini kullanmıştır. Bu o coğrafyada kullanılan bir kelimedir. Sözcükte kesinlikle hata yoktur. Sayın Başbakan bu tür polemiğe girmeye devam etsin, halkımız partimize daha fazla rağbet ediyor. " diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title