Haberler

MHP Yeşilyurt İlçe Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Güncelleme:

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı alt katında bulunan seçim irtibat bürosu açılışına MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, İl Başkanı Mustafa İpek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Yay, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Turan Aydoğan, MHP Yeşilyurt Belediye Başkanı ve adayı Muhsin Yılmaz ile partililer katıldı. Bulut ve Yılmaz'ın konuşmaları sonrasında yapılan dua ve kesilen kurban ile ilçe seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

MHP Yeşilyurt İlçe Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

MHP İlçe Başkanlığı alt katında bulunan seçim irtibat bürosu açılışına MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, İl Başkanı Mustafa İpek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Yay, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Turan Aydoğan, MHP Yeşilyurt Belediye Başkanı ve adayı Muhsin Yılmaz ile partililer katıldı.

Bulut ve Yılmaz'ın konuşmaları sonrasında yapılan dua ve kesilen kurban ile ilçe seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Turan Aydoğan Muhsin Yılmaz Mustafa İpek Milletvekili Yücel Bulut Yeşilyurt Yeşilyurt Yeşilyurt Aydoğan Kurban Tokat MHP Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title