Haberler

MHP, Meclis Başkanlığı İçin Aday Çıkarıyor

Milliyetçi Hareket Partisi, Bugün Yaptığı Grup Toplantısında TBMM Başkanlığı İçin Aday Çıkarmaya Karar Verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM Başkanlığına aday cıkarma kararı aldı. MHP'nin aday olarak Antalya Miletvekili Tunca Toskay'ın ismi üzerinde yoğunlaşırken, adayın akşam saatlerinde kesinleşeceğini ve buna göre bayvuru yapılacağı bildirildi.

Öte yandan bugün yapılan grup toplantısında MHP Grup Başkanvekilliklerine MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ile İzmir Milletvekili Oktay Vural seçildi. MHP Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine; Karaman Milletvekili Hasan çalış, İzmir Milletvekili Yılmaz Tankut, İzmir Milletvekili Şenol Bal, Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Mersin Milletvekili Kadir Ural, Bursa Milletvekili Necati Özensoy getirildi.

Disiplin Kurulu üyeliklerine ise; Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Niğde Milletvekili Mümin İnan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu görevlendirildi. Denetlemeye de MHP'li Ahmet Turan Bulut ile Mustafa Kemal Cengiz getirldi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title