Haberler

Hastaneye Akın Eden MHP'liler Bahçeli'yi Göremedi

Güncelleme:

özel bir hastanede anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi görmek isteyen partililer hastaneye akın etti. Ancak Bahçeli ile görüşemeyen heyet hastaneden ayrıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in de aralarında bulunduğu partililer, dün akşam anjiyo olan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret için hastaneye geldi.

BUGÜN HASTANEDE KALACAK

Dün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan özel bir hastanede anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün hastanede kalarak, istirahat edecek. Sabah saatlerinden itibaren MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş ve partililer hastaneye ziyarete geldi.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞEMEDİLER

Bahçeli ile görüşemeyen heyet, bilgi aldıktan kısa bir süre sonra hastaneden ayrılırken, bazı partililer hastanede bekleyişini sürdürmeye devam ediyor.

Birçok partili hastane önünde toplandı;



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Şefkat Çetin Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

yedek lastig Mobil-ANDROID:

Merak etmeyin Tayibin yedek lastigine birşey olmaz Tayip in en iyi doktorları bakıyor yoksa Tayyip te biter

12
3
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ GENÇLİKMobil-ANDROID:

adamin seveni yokki bes on kisi ziyarete gitmis onlarda genel merkezde maas alip calisanlar. cenazeside boyle olur insallah bi imam bide tabutu tasisin diye para alan 4 kisi fazla bile bu utanmaza isgalci isbirlikciye.

9
6
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN...:

vicdan yoksulları. . . bu kadar mı insanlığınız öldü, kim olursa olsun ölmesin, siz kimsiniz ya bi insan hakkında ölsün, ölmesin yorum yapıyorsunuz. ALLAHSIZLAR. . .

12
2
yanıtYanıtla
doğan güneş:

Oldum olası sevmem bahceliyi ülkeme zarar veren siyaseti yüzünden yinede insanlık namına geçmiş olsun

7
5
yanıtYanıtla
Gemicikten yazıyorumMobil-IOS:

Geberse de içinden Ada'm gibi birini çıkarsa Faşo'lar

3
9
yanıtYanıtla
mmMobil-ANDROID:

ordakilerin hic biri o adami sevmiyor yagcilik yapiyorlar is olsun diye ziyarete gelmisig yagcilik

6
3
yanıtYanıtla
Güle güle Bahceli:

Game Over for Bahceli artik MHP nin Baskani olarak görev yapamaz.

5
3
yanıtYanıtla
kim demiş:

Sağlıklı bir şekilde kalmaya devam etsin hastanede. Bizleri ölsede kurtulsak demeye mecbur etmese bari.

3
2
yanıtYanıtla
Ülkücüyüz Güçlüyüz:

Ülkücü Hareket engellenemez, şimdi değişim zamanı, istenmeyen gidecek dertler bitecek

2
0
yanıtYanıtla
SALİH:

ŞİMDİ BİR DÜŞÜNÜN Kİ BİR BAHCELİYLE BAŞEDEMEYEN MHP TÜRKİYE YE NE VEREBİLİR?HEPİNİZ BİRBİRİNİZDEN ACİZSİNİZ. TÜRKEŞİN MİRASINDAN YİYORSUNUZ AMA TÜKENDİ. DİBİNİ GETİRDİNİZ. DÜŞÜNÜN Kİ EN İYİNİZ YİNE BAHCELİ?SİZ İLK SECİMDE YOK OLMAYA MAHKUMSUNUZ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title