Haberler

MHP Lideri Bahçeli Antalya´da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kepez Kavşağı'nda yaklaşık 1000 araçlık konvoy tarafından karşılandı.

Yerel seçimlerde miting yapmadığı Antalya'ya üç günlük program için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kepez Kavşağı'nda yaklaşık 1000 araçlık konvoy tarafından karşılandı.

Karayoluyla saat 18.00'de Antalya'ya gelen Bahçeli'yi, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Bölükbaşı, Tunca Toskay, Recai Yıldırım, Metin Çobanoğlu ile Antalya Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Mehmet Ünal, MHP İl Başkanı Adnan Kaya ile çok sayıda partili karşıladı. Kepez Kavşağı'nda aracından inen Devlet Bahçeli, karşılamaya gelen partililerle tokalaştı. Ardından Sakarya Bulvarı üzerinde MHP İl Başkanlığı'nın yapımı süren binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Kaya, Bahçeli'ye yeni binayla ilgili bilgi verdi. Devlet Bahçeli'nin binanın genel seçime yetişip yetişmeyeceğini sorması üzerine Kaya, seçimlere yetişeceğini söyledi. Hayırlı olsun dileğinde bulunan Devlet Bahçeli, daha sonra Manavgat'a hareket etti.

Geceyi Manavgat'ta geçirecek olan Devlet Bahçeli, yarın partisinin Titreyengöl mevkiinde bulunan Sueno Otel'de gerçekleştirilecek yerel yönetimler toplantısına katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title