Haberler

Mhp'li Yıldırım ve Çobanoğlu Adaylıktan Çekildi

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım, haklarındaki kaset iddiaları nedeniyle hem partideki görevlerinden istifa ettiler hem de milletvekilliği adaylığından çekildiler.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım, haklarındaki kaset iddiaları nedeniyle hem partideki görevlerinden istifa ettiler hem de milletvekilliği adaylığından çekildiler MHP Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım, haklarındaki kaset iddiaları nedeniyle hem partideki görevlerinden istifa ettiler hem de milletvekilliği adaylığından çekildiler. MHP'li Yıldırım ve Çobanoğlu'nun kasetinin internet sitelerinde ve basında yer almasının ardından MHP'de istifa depremi yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yıldırım ve Çobanoğlu'nun hem partideki görevlerinden istifa etmeleri hem de adaylıktan çekilmelerini istedi. MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada "Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları ile milletvekilliği adaylığı ve genel başkan yardımcılığından istifa etmişlerdir" denildi.

- Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title