Haberler

MHP'li Şimşek, Eski Bakan Elvan'a Seçmene Gönderilen Mektupların Kaynağını Sordu

Mhp Mersin Milletvekili ve Adayı Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan'ın kendisine bir seçmen gibi vaatlerini anlatan mektup gönderdiğini söyledi.

Mhp Mersin Milletvekili ve Adayı Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan'ın kendisine bir seçmen gibi vaatlerini anlatan mektup gönderdiğini söyledi. Şimşek, kentteki 1 milyon 200 bin seçmene de gönderildiğini söylediği mektubu tepki için geri dönüşüm kutusuna attı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Baki Şimşek, eski Bakan Lütfü Elvan'ın kendisine ve eşine bir mektup gönderdiğini söyledi. Mektubu açıp okuduğunu belirten Şimşek, "Sayın Lütfü Elvan'a sesleniyorum. Mersin'de günlerdir 7/24 Telekom personelleri tarafından herkese dağıtılan en son dün itibari ile de MHP milletvekiline göndermiş olduğuz mektup için öncelikle teşekkür ediyorum. Daha sonrada bu mektupla ilgili adres teminini nereden yaptığınızı, 1 milyon 200 bin seçmene bu mektubun gönderildiği söyleniyor, bununla ilgili ne kadar ödeme yaptığınızı dekontunu Mersin kamuoyu ile paylaşmanızı ve Mersin kamuoyu vicdanının rahatlatılmasını istiyorum, kaynağıyla beraber" diye konuştu.

"MERSİN CEZALANDIRILIYOR MU?"

Türkiye'de en fazla vergi ödeme sıralamasında 6'ncı sırada olan Mersin'in, kamu yatırımlarında 61'nci sırada olduğunu dile getiren Baki Şimşek, "Kamu yatırımında 61'nci sıradayız Mersin'in suçu ne? Mersin AKP'ye oy vermiyorsa bu bir suç mu? Mersin'de AKP'li belediye yoksa Mersin suçlu mu?" dedi.

Baki Şimşek daha sonra "Zayi olmasın ben çevreciyim, çevre dostuyum, bunu kağıt israfı olarak görüyorum" diyerek Lütfi, Elvan'ın mektubunu geri dönüşüm kutusuna attı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Baki Şimşek Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title