Haberler

MHP'li Ruhsar Demirel: Şiddetin Sebebi Cumhurbaşkanı

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın hurharca öldürüldüğünü hatırlatarak, "Bu şiddetin sebebi ne? Bu şiddetin sebebi, kendine Houston'daki havaalanında sır küpü arayan Cumhurbaşkanı" dedi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın hurharca öldürüldüğünü hatırlatarak, "Bu şiddetin sebebi ne? Bu şiddetin sebebi, kendine Houston'daki havaalanında sır küpü arayan Cumhurbaşkanı" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapılan ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan ile eğitimci Raşit Demirel'in başkanlık için yarıştığı partisinin il kongresine katıldı.

'TACİZ, TECAVÜZ, İSTİSMAR, HEPSİ VAR'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Mehmet Parsak ile çok sayıda partilinin katıldığı kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, Mersin'de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın öldürülmesini hatırlatarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşülecek olan İç Güvenlik Kanun Tasarısı'nı eleştirdi. Ruhsar Demirel, "İç Güvenlik Paketi getirecektiniz, neden İmralı'daki ile sohbet ediyorsunuz? Bu ülkede güvenlikten söz edilecekse 3 gündür Türkiye ayakta. Bir genç kız, bu ülkede minibüse binip evine gidemiyor ey Cumhurbaşkanı, ey Başbakan duyun bunları. Onların iç güvenlikten anladığı teröristin güvenliği, bölücünün güvenliği. İmralı'dakinin güvenlik sorunu mu var? Bölücü başının Türkiye'ye teslim edildiğinin sene-i devriyesidir bugün, 15 Şubat. Türkiye'nin sokaklarında bu milletin evlatları, bu milletin kadınları, çocukları yürüyemiyor, evlerine gidemiyor. Taciz, tecavüz, istismar. Hepsi var" dedi.

'TÜRK KADINI NEREDE NE GİYECEĞİNİ BİLİR'

Kadına yönelik şiddetin sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu öne süren Demirel, şöyle dedi:

"Bu şiddetin sebebi ne? Bu şiddetin sebebi, kendine Houston'daki havaalanında sır küpü arayan Cumhurbaşkanı. Ağzını açıyor kadınlara dersler, ağzını kapatıyor kadınlara tavsiyeler. Kadınlara tavsiyelerde bulunacağına kendi gibi düşünen, aslında düşünemeyen erkeklere tavsiyede bulunsun. Türk kadını nerede ne giyeceğini, yiyeceğini bilir. Ama onların fikirleri, o kadar kabul edilemez ki öylesi laflar ediyorlar ki ben burada tekrar edemem. Analarının diz kapağından tutun başka şeylere kadar, bunu kabul etmemiz mümkün değil. 21'inci yüzyılın Türkiye'si, bu sözleri hak etmiyor."

Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in konuşmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title