Haberler

MHP'li Belediye Başkanı Başbakan'a Destek İçin Partisinden İstifa Etti

Güncelleme:

30 Mart'ta MHP'den İnlice'de başkan seçilen Mehmet Yakan, Köşk seçimlerinde Başbakan Erdoğan'a destek vermek için partisinden istifa etti.

30 Mart yerel seçimlerinde MHP'den İnlice Belde Belediye Başkanı seçilen Mehmet Yakan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a destek vermek için partisinden istifa etti.

"MAHALLE MAHALLE İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPTIK"

Başkan Yakan, istifa gerekçesini şöyle açıkladı: "30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İnliceli hemşehrilerimin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanı seçildim. Bilindiği üzere yerel seçimlerin hemen ardından Türkiyemiz Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girmiştir. Cumhuriyet tarihinde ilk defa halk tarafından seçilecek olan 12. Cumhurbaşkanı için seçmenlerimle mahalle mahalle istişare toplantıları yaptık.

"HERKES ERDOĞAN'I DESTEKLİYOR"

Yaptığımız istişareler neticesinde İnlice halkının çoğunluğunun Milliyetçi Hareket Partisi'nin desteklediği çatı adayı değil, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini gördüm. 12 yıldır Türkiye'nin değişiminde, dönüşümünde ve istikrarında imzası bulunan Başbakanımızı desteklemenin vicdani ve milli bir sorumluluk olduğuna inanıyorum.

"BU DOĞRULTUDA İSTİFA ETTİK"

Seçmenimin tercihi doğrultusunda çatının adayını değil halkın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğim için Belediye meclis üyelerimle beraber Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Yakan İnlice Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

demokrat:

sen adam olsan mhp liler tarafından seçilip sonrada istifa etmen.adam ol belediye başkanlığındanda istifa et

44
35
yanıtYanıtla
osman:

Vijdani olan ve musluman olan herkes AK partili olmak zorundadir bitti.

24
43
yanıtYanıtla
yıldırmalp_by_66@hotmail.com:

bu ulkeede yaşamasak başbakan ulkeyı satmıs zannederdım arada tartışma programını izle sinem hanım tabi tarafsızca dınlersen ve eleştırebılirsen belki o zamn yakında acılacak olan hızlı tren acılıs torenıne de gıdersın :)

yanıt0
yanıt0
mehmetdeneme@mynet.com:

herseyi hızlı tren ve yol sananlara yazıklar olsun..

yanıt0
yanıt0
zorba zorlasessiz_ciglik7886@hotmail.com:

sinem hanim devam ettirigim kacirilan cocuklar icin terorislerle pazarlik yapmak istemiyorum bu ülkenin karis satilmasini istemiyorum bayragin indirlmesine göz yummak istemiyorum. 30 bin türk evledinin katili ile pazarlik yapmak istemiyorum kandin dagindakileri pkk lilari mecliste görmek istemiyorum eline müslüman kani bulasmis bir milletten cesaret ödülü almak istemiyorum. bu ülkenin bölünmesinde söz sahibi olmak istemeyen ve müslüman kanina dur demek isteyen her vatandas akp ye oy vermesin

yanıt0
yanıt0
BILAL OCAK:

Gerçekleri gören Erdoğan''a adeta aşık oluyor. Hiçbir devlet adamı bu kadar sevilmedi. Yaşasın Erdoğan.

22
42
yanıtYanıtla
SENNLEYİZ USTA:

ben hep mhp oyumu attım ama artık boşa atacak oyum yok hak edenedir oy dik durmaya dewam et başbakanım inş cumhur başkanı olacaksın

21
35
yanıtYanıtla
zorba zorlasessiz_ciglik7886@hotmail.com:

yalan sölemek sizin partiden geliyor galiba :) bugune kadar oyumu mhp oda güzel

yanıt0
yanıt0
izmirli:

demekki daha büyük menfaat var

36
16
yanıtYanıtla
karadeniz:

doğrusunu yapmış.mhp oldu chp.asıl milliyetçi başbakandır.diğerleri türkü söylüyorlar

17
35
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title