Haberler

MHP, İstanbul Fatih İlçe Teşkilatını Kapattı

Güncelleme:

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, İstanbul Fatih ilçe teşkilatının yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını bildirdi.

MHP, İstanbul Fatih ilçe teşkilatını kapattı. MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; İstanbul Fatih ilçe teşkilatı, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMİ

Kararın dün il başkanlığına ve ilçe kaymakamlığına bildirildiği belirtilen Çetin, Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak hakkında da disiplin işlemi başlatıldığını belirtti.

Çetin, şunları kaydetti:

"19 Şubat tarihinde ilçe başkanlığı ve yöneticiliği sıfatıyla bağdaşmayan tutum, davranışları nedeniyle de tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri başlatılmıştır. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."

MHP yönetimi, dün de 4 il ve 1 ilçe teşkilatını yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapattığını açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Şefkat Çetin İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (37)

patriot:

sn bahçeli ülkeye ihanet etmektedir. sağlam muhalefet ülkenin selameti için büyük önem kazanmıştır bahçeli olmadan MHP, yani partisinin ölüsü en az 18 oy alacak kapasitedir. bu da ülkeyi yönetenlerin aklını başına almasına sebep olacaktır. ne olur git artık sn Bahçeli

34
0
yanıtYanıtla
WANLI:

mhp terörist bir partidir işdin destekcisidir

15
10
yanıtYanıtla
Vatansever:

Erdoğan bile akpye bunun kadar oy kazandıramadı.

23
1
yanıtYanıtla
sivaslıMobil-ANDROID:

Butun teşkilatları kapatsanda devrin bitti bahçeli yanlış üstüne yanlış yapıyorsunuz

21
0
yanıtYanıtla
alp:

bahçeli istifa et defol git artık bu parti senin malın değil.

15
5
yanıtYanıtla
MuratMobil-ANDROID:

Bence genel merkez haricindeki bütün Teşkilatı kapatsın Sayın Bahçeli ama yinede kurtulamayacak, baraj altında kalmaktan kurtulamayacak...

19
1
yanıtYanıtla
GercekcıMobil-IOS:

Gıt artık yeter yaptığın ülkeye huZur gelsın Nasıl bır egon var bırak artık koltuğu

15
1
yanıtYanıtla
aaa:

ölürse tabutta değil koltukta götürün mezara.

14
2
yanıtYanıtla
ADİL:

SU RESİMDEKİ GOZLERE BAKİN BEN FAŞİSTİM DİYE FİR FİR DONUYO. . EYY BAHCELİ BU GUNLERİN SORUMLUSU AKAN KANLARİN HER DAMLASİ BURNUNDAN AKSİN ÖLMEYİ DİLE ÖLEME İNSALLAH

8
6
yanıtYanıtla
vedat:

yiyin birbirinizi bölücüler türkiyenin yüzkarası mahluklar

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title