Haberler

MHP, İstanbul'da Tüm Teşkilatların Görevine Son Verdi

Güncelleme:

MHP'de Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin İstanbul'da tüm ilçe teşkilatlarının görevlerine son verildiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yazılı açıklamayla MYK'nın verdiği kararla İstanbul'daki tüm ilçe teşkilatlarının görevlerine son verildiği açıkladı.

"GÖREVLERİNE SON VERİLDİ"

Açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; İstanbul ilindeki tüm ilçe teşkilatlarının görevlerine MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre son verilmiştir. Bu karar 18/06/2014 tarihinde il başkanlığına ve tüm ilçe kaymakamlıklarına bildirilmiştir" denildi.

"HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER"

Açıklamada yeni görevlendirilen isimler de belirtilirken, "Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" ifadesi yeraldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Şefkat Çetin İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

kjhkgg:

beter olun.........

17
20
yanıtYanıtla
albert:

Mhp artik tamamen bitmistir zihniyet degismesi gerekir ve devlet bahceli emekli olmasi gerekir bu isbirligi yikti mhp yi

24
5
yanıtYanıtla
mazide:

mhp mi? öyle bir parti mi kaldı? ben mhpyi kemalistler yedi sanıyordum.

11
16
yanıtYanıtla
MAHİR:

CMHP

19
5
yanıtYanıtla
DİNDAR:

ZİHNİYETLERİ BOZUK, YENİ İSİMLER GELSE NE OLUR

11
10
yanıtYanıtla
Hulki:

Acayip bi parti anlamak zor..irkci galba

7
8
yanıtYanıtla
Nedim:

Tarihinde istanbulda yuzde besi gecememis simdimi teskilati degistiyosunuz

11
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

TOKAT''IDA LÜTFEN İSTİFAYA DAVET EDİN

10
0
yanıtYanıtla
vaikivai:

BAHCELI GIDIP BAHCEDE CALISSA , DAHA HAYIRLI OLUR , BOS TENEKEDEN FARKSIZ , CAPSIZ AMACSIZ,ULKUCULUGU PASPAS YAPMIS HALEN ORDA OTURUYOR,SAYESINDE BIR OY VERECEK PARTIMIZ BILE YOK , KURTERIN BILE VARKEN

7
2
yanıtYanıtla
SENİ NE HALE GETIRMIŞLER.:

80 ÖNCESİ mhp MI ARIYORUM.YAZIKLAR OLSUN SİZE .CHP YE VE BEN BAY KEMALE BU PARTIYI YEDIRDINIZ.ALLAH BELANIZI VERSIN.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title