Haberler

MHP İl Başkanı Polat, Zeyid Aslan Tokat İçin Felakettir

Tokat Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Polat, Zeyid Aslan (AK Parti Tokat Milletvekili) 1939 Erbaa depremi ve 1949 sel felaketinden sonra Tokat'ın başına gelmiş en büyük felakettir dedi.

Tokat Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Polat, Zeyid Aslan (AK Parti Tokat Milletvekili) 1939 Erbaa depremi ve 1949 sel felaketinden sonra Tokat'ın başına gelmiş en büyük felakettir dedi.

MHP İl Başkanı Murat Polat, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti iktidarının Tokat'ta geçmiş yıllarda 5, bu dönemde ise 3 milletvekili ile temsil edildiğini söyleyen Polat, Tokat'ımız bu milletvekillerinden şimdiye kadar hiç bir hizmet ve yatırım alamamaktadır. Ama Tokat'ımızın adını olumlu olmasa da olumsuz anılmasına sebep olmaktadırlar. AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'ın geçmiş dönemlerde bir milletvekiline mecliste o kadar bayanın ve canlı yayının olduğu ortamda bariz küfürler etmesi, yine basın mensubu hanımefendilere belden aşağı hakaret etmesiyle Tokat sürekli gündeme geliyor. Yine geçen hafta Sayın Zeyid Aslan'la Tokat'ımız yine gündem olmuştur. Ama maalesef olumsuz şekilde gündem olmuştur dedi.

TOKAT'IN YAKASINDAN DÜŞMESİNİ İSTİYORUZ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Polat Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

yazaryasar25@hotmail.com:

adamın kanalların su bentlerinin duble yolların köylere döşenen parke taşlarının fakire fukaraya yapılan sosyal yardımların hastanelerin eğitime kazandırılan binaların yapılan adliye emniyet sosyal güvenlik binaları tokata kazandırılırken sen reşadiye türküsü fadiği dinliyordun sanırım emmioğlu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title