Haberler

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Vakıf Kurdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsmail Faruk Aksu, İzzet Ulvi Yönter, Kubilay Kavak, Alper Çağrı Yılmaz, Konur Alp Koçak, Gökhan Güler, Mehmet Parsak ve Oğuz Turhan Ankara'da Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV)...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsmail Faruk Aksu, İzzet Ulvi Yönter, Kubilay Kavak, Alper Çağrı Yılmaz, Konur Alp Koçak, Gökhan Güler, Mehmet Parsak ve Oğuz Turhan Ankara'da Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) kurdu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsmail Faruk Aksu, İzzet Ulvi Yönter, Kubilay Kavak, Alper Çağrı Yılmaz, Konur Alp Koçak, Gökhan Güler, Mehmet Parsak ve Oğuz Turhan Ankara'da Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) kurdu.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsmail Faruk Aksu, İzzet Ulvi Yönter, Kubilay Kavak, Alper Çağrı Yılmaz, Konur Alp Koçak, Gökhan Güler, Mehmet Parsak ve Oğuz Turhan tarafından kurulan TASAV'ın amacı, "Türk Cumhuriyet Devleti'nin kuruluş felsefesi temelinde ülkenin ekonomik, sosyal, siyasi, kültür ve eğitim hayatının geliştirilmesine, milli menfaat, milli güvenlik ve birlik anlayışının, insan hak ve özgürlüklerinin, demokrasi kültürünün, jeopolitik ve jeostratejik düşünce biçiminin yaygınlaştırılmasına, toplumda milli, vicdani ve ahlaki değerlerin hakim kılınmasına katkı sağlamak" olarak belirlendi. Vakfın malvarlığı, 150 bin TL olarak açıklandı.

-ARA GÜLER, FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİM VE SANAT VAKFI KURDU-

Foto Muhabiri Ara Güler de "Ara Güler Fotoğrafçılık Eğitim ve Sanat Vakfı"nı kurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, "Vakfın amacı, fotoğrafçılık değerlerini yükseltmek, araştırmak, araştırmaları desteklemek, korumak, yaşatmak ve tanıtmak, fotoğrafçılık sanatı ve eğitimi alanındaki faaliyetleri teşvik etmek, vasıflı fotoğrafçı yetiştirilmesini sağlamak, bununla ilgili sanat evleri, stüdyolar ve eğitim kurumları açmak ve işletmektir" denildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İzzet Ulvi Yönter İsmail Faruk Aksu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title