Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel Kaza Geçirdi!

Güncelleme:

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in de içinde bulunduğu otomobil zincirleme trafik kazasına karıştı. 1 kişinin öldüğü kazada Demirel ile birlikte 5 kişi yaralandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi.

DEMİREL'İN ŞOFÖRÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza akşam saatlerinde Eskişehir-Ankara Karayolu'nun 55'ici kilometresindeki Kaymaz mevkiinde meydana geldi. MHP Bilecik İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in de içinde bulunduğu Fikret Demir yönetimindeki 06 DB 0977plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Ferdi Kulaksızoğlu yönetimindeki 06 GD 3234 ve Murat Çakır'ın kullandığı 26 B 7217 plakalı otomobillere çarptı.

KAZAYA KARIŞAN SÜRÜCÜLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Zincirleme kazada otomobil sürücülerinden Ferdi Kulaksızoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

DEMİREL İLE BİRLİKTE 5 KİŞİ YARALANDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ile Bedirhan Kulaksızoğlu, Polat Kulaksızoğlu, Fatma Yücedağ ve Fikret Demir yaralandı. Ruhsar Demirel ambulansla Ankara'ya götürülürken, diğer 4 yaralı Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı, kazayla ilglii soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Sivrihisar Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title