Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması

"Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasında 'kardeşim' dediği ne kadar lider varsa yok olmuş, milletleri ve devletleri perişan olmuştur"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasında kardeşim dediği ne kadar lider varsa yok olmuş, milletleri ve devletleri perişan olmuştur" görüşünü savundu.

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, hükümete insanlık suçu işleyen İsrail devletine karşı hangi yaptırımları uyguladığını sordu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin İsrail politikalarını durduracak herhangi bir tavır sergilemeyeceği iddiasında bulunan Çetin, "AKP zihniyetinin tek yapabileceği, Türkiye'deki İslami duyarlılığı olan çevreleri kandırmak ve suistimal etmek için konuşmaktan ibarettir. Halbuki yine bir şov amacıyla gönderdikleri Mavi Marmara gemisinde şehit edilen insanlarımızın canları için İsrail ile para pazarlığında son aşamaya gelen bu AKP hükümetidir. İsrail ile son yıllarda ticaret hacminin dört katından fazla artması AKP'nin nedense hiç sözünü etmediği bir başka başarısıdır" ifadelerini kullandı.

Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) adım adım uygulanmaya devam ettiğini ve bir taraftan İsrail'in diğer taraftan BOP taşeronu IŞİD'in Müslümanları katletmesine müsaade edildiğini ileri süren Çetin, şunları kaydetti:

"BOP'un öteki taşeronu ve eşbaşkanı Tayyip Erdoğan ise Türkiye'de kürsüden milleti uyutmakla meşguldür. Tek yaptığı Gazzelilerin kanı üzerinden siyaset yapmaktır. İcranın başında oturduğu halde konuşmaktan başka iş yapmayan Tayyip Erdoğan bugün sadece Gazze'de değil, Libya, Mısır, Suriye ve Irak'ta katledilen milyonlarca Müslüman'a morg bekçiliği yapmaktadır. İslam dünyası neredeyse Osmanlı'nın parçalanışından sonra yaşadığı yıkıma benzer bir saldırıyla karşı karşıya iken, Türkiye'nin başında bu defa Kuvay-ı Milliyeciler ve Mustafa Kemal değil, ne yazık ki Tayyip Erdoğan vardır. Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasında 'kardeşim' dediği ne kadar lider varsa yok olmuş, milletleri ve devletleri perişan olmuştur."

Çetin, hükümetin laf ve slogandan başka Irak'taki Türkmenler için hiçbir şey yapmadığını öne sürerek, buna karşın Ülkü Ocakları Vakfı'nın gıda ve giyim malzemeleri yüklü 20 tırı Kerkük'e kadar götürüp, ihtiyaç sahibi Türkmenlere teslim ettiğine dikkati çekti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şefkat Çetin İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title