Haberler

MHP'de Teşkilat Kapatmalar Devam Ediyor

Güncelleme:

MHP'de Çanakkale il, Çanakkale merkez, Çorum merkez ilçe teşkilatlarıyla birlikte kapatılan il teşkilatı 9'a, ilçe teşkilatı sayısı 5'e yükseldi.

MHP'de yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapatılan il teşkilatı sayısı 9'a çıkarken, kapatılan ilçe teşkilatı 5'e yükseldi.

BASIN AÇIKLAMASI PAYLAŞILDI

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çanakkale İl Başkanı Ender Çerdik, Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Taner Öztürk ile Çorum Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak tarafından yapılan yazılı basın açıklamasını paylaştı.

"YENİ TEŞKİLAT AÇILINCAYA KADAR KAPATILDI"

Çetin, açıklamasında, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Çanakkale il, Çanakkale merkez, Çorum merkez ilçe teşkilatlarının, Merkez Yönetim Kurulu'nun verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır.

"DİSİPLİN İŞLENLERİ DE DEVAM ETMEKTEDİR"

Bu karar 24/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve valiliklere bildirilmiştir. Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerine yer verdi.

8 İL VE 3 İLÇE TEŞKİLATI KAPATILMIŞTI

MHP'de iki gün önce 8 il ve 3 ilçe teşkilatı, yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Merkez Şefkat Çetin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

BOZKURTLAR:

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN VE ÜLKÜCÜLERİN SİYASİ İKTİDARININ ÖNÜNDEKİ ENGEL BAHÇELİ VE EKİBİDİR. İÇ VE DIŞ DESTEKLİDİR. DÜNYA İNSANLIĞI SEVGİSİ OLAN BU ÜLKÜCÜ CAMİA HAKKI VE HUZURU GETİRECEKTİR. BU UŞAKLAR VE MENFAATPERESTLER BU HAREKETİN ÖNÜNE HER TÜRLÜ ENGELİ VE ÇOMAĞI İŞBİRLİKÇİLERİYLE BİRLİKTE MEMLEKETİN VE MİLLETİN DÜNYA İNSANLIĞININ HUZRUNUN GELMEMESİNE HİZMET ETMEKTEDİRLER. ÜLKÜCÜ HAREKET İKTİDAR OLACAK AZ KALDI BAHÇELİ VE EKİBİ TERK EDECEK. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. C. C. C

12
0
yanıtYanıtla
yazık:

KAPAT BAKALIM BIZDE SECIMDE SENI KAPATIRIZ INSALLAH

12
0
yanıtYanıtla
Son belli... Mobil-ANDROID:

Sonları belli. Sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar. Mutlaka bu Bahçeli ekibini partiden gönderilecektir. Bu böyle biline...

10
0
yanıtYanıtla
Çorbalı:

Bu MHP liler işi bilmiyor gidin başka isimle parti açın orada toplanın MHP nin tılsımı olsa kendine faydası olur. :))))

2
6
yanıtYanıtla
GÜLNAR li:

ALLAH rızası için şerefinle bırak git 40 yıllık partiyi de kendini de bitirme

4
0
yanıtYanıtla
ne-be:

Devlet bey benim olsun küçük olsun istiyor. bu gidişle kendisine karşı gelen herkesi görevden alacak. bu kadar uğraşmasına gerek yok partiyi kapatsın daha iyi

2
0
yanıtYanıtla
Oz:

Mhp yakında dükkanı kapatıp gidecek gibi yazık yahu ne koltuk sevdasıdır anlamadım.

0
0
yanıtYanıtla
Oz:

Çorbadan kafanı kaldır et ye biraz zihnin çalışsın. Marka yaratmanın marka değerinin ne olduğu bilir misin? Ee. . bilmediğin belli.

0
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ÜLKÜCÜLERİ İKİ PARALIK EDEN BU BAHÇELİYİ, BU AKP DESTEKÇİSİNİ, BU EVLİLİK PROGRAMI DÜŞKÜNÜ TÜRK DÜŞMANINI MHP DEN DEFETMELİYİZ. . . OLAMAZ TÜRK''E DOST TÜRK''TEN BAŞKA. . .

0
0
yanıtYanıtla
DG:

BBP ye ilhak olun bitsin bu iş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title