Haberler

MHP'de Balatlı Göreve Resmen Başladı

Güncelleme:

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi 11. Olağan Kongresi'nde il başkanlığı görevine seçilen Tanju Balatlı, mazbatasını alarak görevine başladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de mazbata teslim törenine katılarak, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve yönetimine başarılar diledi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın katılımıyla gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Kongresi'nde il başkanlığı görevine seçilen Tanju Balatlı, mazbatasını aldı. İl yönetim kurulu üyeleriyle Manisa Adliye Sarayı'na giderek mazbatasını alan Balatlı'ya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler mazbata töreni öncesi Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Balkız, Balatlı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi. Balkız, "Savunma makamına yapmış olduğunuz ziyaret nedeniyle baro yönetimi ve savunma mensupları arkadaşlar adına memnuniyetimi ifade ediyorum" dedi.

Yeni yönetime başarı temennisi

Balkız'ın ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Yeni il yönetimimizin Manisa'mıza hayırlar getirmesini diliyorum. İl başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi. Başkan Ergün'ün ardından söz alan MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ise, Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarı çıtasını en üst seviyeye taşımak için yönetimiyle birlikte en iyi şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Balatlı mazbatasını aldı

Konuşmaların ardından mazbata teslim törenine geçildi. MHP 11. Olağan Kongresi'nde geçerli oyların tamamını alarak MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Balatlı, İl Seçim Kurulu temsilcisinden mazbatasını teslim aldı. Mazbata töreninin ardından Adliye Sarayı önünde hatıra fotoğrafları çektirildi. Burada Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız, Balatlı'ya Osmanlı armasının yer aldığı bir tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title