Haberler

MHP Çanakkale'de Adaylarını Tanıttı

Çanakkale'de Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarını tanıttı.

Çanakkale'de Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarını tanıttı. 1'inci sıra milletvekili adayı Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu kendisinin 'Demir Lady' lakabıyla tanındığını hatırlatıp iddialı konuştu, Çanakkale'de birinci parti olacaklarını iddia etti.

Parti binasında kalabalık bir partilinin katıldığı milletvekili aday tanıtımı tam bir coşkuya dönüştü. Adaylar önce konuşma yaparak kendilerini tanıttı. Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu başarılarla dolu bir çalışma hayatı olduğunu ve bu başarıyı siyaset hayatında da devam ettireceğine inandığını söyledi. Kendisi için "ithal aday' yakıştırması yapıldığını hatırlatan Çorapçıoğlu, kendini Çanakkaleli hissettiğini ifade etti. Çorapçıoğlu, "Çünkü şehitler diyarı Çanakkale'de her birimizin yatan ataları var. Çanakkale bağrına Türkiye'nin her noktasından şehit kabul etmiş bir ilimiz. Ayrıca düşmanını bile dostlukla karşılamış bir ilimiz. Ben buranın kadın adayı olarak, genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin emaneti olarak bağrınıza basacağınıza inanıyorumö diye konuştu. Çorapçıoğlu, 12 Haziran'daki seçimlerde Çanakkale'de 1. parti olacaklarını iddia ederken, milletvekili seçildikten sonra yapacaklarıyla kendisini Çanakkale'ye daha çok kabul ettireceğini söyledi.

Önümüzdeki seçimin, Türkiye'nin bölünmesine karşı olan, memleketini seven insanların mücadelesi ile sırf iktidar uğruna başkalarına hizmet eden insanların mücadelesi olacağını belirten Çorapçıoğlu, "Bunu Türk halkının çok iyi anlaması lazım. Sağduyulu insanlar zaten MHP'de birleşecek. Ancak memleketini seven herkesin, ister İşçi Partili, ister Saadet Partili olsun MHP'ye vermediği bir oy AK Partiye verilmiş demektirö diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Eşinizin İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığına dair bir iddia varö şeklindeki soruyu da yanıtlayan Çorapçıoğlu, "Ben 2001 yılında evlendim. Eşim OTDÜ'den emekli ve dünyada kendi dalında 6'ncı bilim adamı olup, 2003 yılında da TÜBİTAK bilim ödülü almış Prof. Dr. Yavuz Çorapçıoğlu'dur. Kendisi şuanda sağlık nedenleri nedeniyle ABD'de tedavi görüyor. Benimle evlenmeden önce bir tane çocuğu vardı. Onu Türkiye'ye getirdiği için bu yandaş medya tarafından bir haber yapılmıştı. Bu gazete Akit gazetesiydi. Ben tazminat davası açtım ve 30 bin TL almaya hak kazandım. Ama gazete adını Akit yerine Vakit olarak değiştirdiği için bu tazminatı tahsil edemedim. Benim için bundan sonraki değerlendirmeleri takdirlerinize bırakıyorumö dedi.

MHP milletvekili adayları tanıtım toplantısının ardından parti binasından birlikte çıktı. Kapıda kendilerini karşılayan davulcular ve klarnetçiler MHP il binasının bulunduğu sokağı biranda bayram yerine döndürdü. Milletvekili adayları davulculara bol bol bahşiş verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title