Haberler

Mezuniyet Törenine Beklediği Babasını Toprağa Verdi

Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde öğrenim gören kızı İpek Hamzaoğlu'nun mezuniyet törenine katılmak için eşi, kızları ve akrabaları ile yola çıkan ancak geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Servet Hamzaoğlu'nun cenazesi Artvin'de toprağa verildi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde öğrenim gören kızı İpek Hamzaoğlu'nun mezuniyet törenine katılmak için eşi, kızları ve akrabaları ile yola çıkan ancak geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Servet Hamzaoğlu'nun cenazesi Artvin'de toprağa verildi. Mezuniyet törenine beklediği babasının ölüm haberini alınca Artvin'e dönen İpek Hamzaoğlu da gözyaşları içinde babasını son yolculuğuna uğurladı.

Servet Hamzaoğlu'nun Artvin Merkez Cami'ndeki cenaze törenine Artvin Valisi Kemal Cirit, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, ailenin yakınları, arkadaşları ve vatandaş katıldı. Cenaze, öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Şara mezarlığında toprağa verildi.

MEZUNİYET TÖRENİNE BEKLEDİĞİ BABASINI TOPRAĞA VERDİ

Babasının ölüm haberini alınca mezuniyet törenine katılamadan Artvin'e gelen Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi İpek Hamzaoğlu'da babasının ardından gözyaşı döktü. Arkadaşları genç kızı teselli etmeye çalıştı. Kazada yaralanan ve Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Canan Hamzaoğlu ile kızları İzel ve İrem cenaze törenine katılamadı.

KIZININ MEZUNİYET TÖRENİNE GİDERKEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Yusufeli yolu üzerindeki Artvin Baraj şantiyesi yakınlarında önceki gün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Servet Hamzaoğlu yönetimindeki 08 DC 928 plakalı otomobil, şantiye yakınlarında yola dökülen mıcır nedeniyle kayarak kontrolden çıktı. Demir direğe çarparak durabilen araçtan ağır yaralı çıkartılan Servet Hamzaoğlu kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan sürücünün eşi Canan Hamzaoğlu ile kızları 15 yaşındaki İzel ve 18 yaşındaki İrem, baldızı 37 yaşındaki Hediye Yıldırımoğlu ve 5 yaşındaki oğlu Alperen Fehmi Yıldırımoğlu ise Artvin Devlet Hastanesi' nde tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Artvin Merkez Kemal Cirit Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title