Haberler

Mezitli Belediyesi İzmit'e Limon ve Mandalina Gönderdi

Güncelleme:

Mersin Mezitli Belediyesi'nin gönderdiği limon ve mandalinalar İzmit'te vatandaşlara ve öğrencilere dağıtıldı. İzmit Belediyesi ile iş birliği yaparak bölgede yardım çalışmaları gerçekleştiren Mezitli Belediyesi, İzmit halkına mandalina ve limon gönderdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güzel jesti dolayısıyla İzmit halkı adına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkürlerini iletti.

İzmit Belediyesi ile güçlü iş birliği içerisinde olan Mersin Mezitli Belediyesi, İzmit halkına limon ve mandalina gönderdi. Çınar ekip kentin farklı noktalarında meyveleri vatandaşlara dağıttı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremi ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinde İzmit Belediyesi ile güçlü iş birliği yaparak bölgede yardım çalışmaları gerçekleştiren Mezitli Belediyesi, İzmit halkına mandalina ve limon gönderdi. İzmit Çınar Ekibi, meyveleri Umuttepe'de öğrencilere, ihtiyaç sahibi ailelere ve İzmit Belediye Meydanı'nda vatandaşlara dağıttı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güzel jesti dolayısıyla İzmit halkı adına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi Neşet Tarhan Hürriyet Mezitli Mersin Yerel Haberler Doğal Afetler Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title