Haberler

Mevlana'nın 742. Vuslat Yıl Dönümü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Öğrencilerin hazırladığı programlardan detaylar-Sema gösterisinden görüntüler-Konuşmadan detay -Katılımcılardan detay Mevlana Germencikte Semazen Gösterileri Ney ve Şiirlerle AnıldıAydın AA Mevlana'nın Germencik ilçesinde Hürriyet İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından düzenlenen Neyli, Şiirli, Semazen gösterileriyle anıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Öğrencilerin hazırladığı programlardan detaylar-Sema gösterisinden görüntüler-Konuşmadan detay -Katılımcılardan detay Mevlana Germencikte Semazen Gösterileri Ney ve Şiirlerle AnıldıAydın AA Mevlana'nın Germencik ilçesinde Hürriyet İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından düzenlenen Neyli, Şiirli, Semazen gösterileriyle anıldı.Germencik Hürriyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerle birlikte Germencik halk Kütüphanesi konferans salonunda düzenlenen anma töreniyle ilçe Kaymakamı Ayhan Işık, Daire Amirleri, Öğretmenler öğrenci velileri vatandaşların katılımıyla Ney eşliğinde Semah gösterisi Şiirler ve Mevlana Celaleddin Rumi hayatını konu alan Slayt gösterileriyle anıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Işık Germencik Hürriyet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title