Haberler

Metin Doğan: Fenerbahçe'nin Hedefi Kupayı Kazanmaktır

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Akın Çorap Giresunspor ile eşleşti. Kura çekimin sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, "Giresunspor, TFF 1. Lig'in önemli ekiplerinden. Fenerbahçe'nin hedefi kupayı kazanmaktır. Güzel maçlar olacak. Turu geçecek güçteyiz" dedi.

"BU SAATTEN SONRA YARI FİNAL VEYA FİNALDE KARŞILAŞMAK FARK ETMEZ"

Yarı finaldeki olası Beşiktaş eşleşmesinin sorulması üzerine Doğan, "Eğer turu geçersek ki bunu başaracağız, Beşiktaş'ta geçerse bir hafta içinde 3 kez karşılaşacağız. Bu saatten sonra yarı final veya finalde karşılaşmak fark etmez. Hedefimiz kupayı kazanmak, bunun için ne zaman karşılaşmışız hiç önemli değil" diye cevap verdi.

"LİGDE BÜYÜK SÜRPRİZLER OLABİLİR"

Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdikleri ve ligin ikinci yarısının yoğun geçeceğini vurgulayan Metin Doğan, "Bu kadar çok takımın iddialı olduğu bir lig pek rastlamazdık. Herkes birbirine yakın. Büyük sürprizler olabilir. Ligde de hedefimiz şampiyonluk. Göztepe maçında şu anda biletler bitmek üzere. Fenerbahçe taraftarı da buna inandı. Fenerbahçe taraftarı takımını sezon bitene kadar yoğun bir şekilde desteklemeye devam etsinler" değerlendirmesinde bulundu.

Metin Doğan, Ozan Tufan ve Robin van Persie hakkında ise kulübün kısa süre içerisinde açıklama yapacağını belirtti.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Giresunspor Metin Doğan Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title