Haberler

Merzifon OSB Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, OSB'nin gelişmesi ve istihdama etkisi konuşuldu.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Osb Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kaymakam Güldoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, Merzifon OSB'nin gelişmesi ve büyümesinin istihdama doğrudan etki ettiğini söyledi.

OSB'de sürdürülen çalışmaların üretim ve istihdama yönelik belirlendiğine dikkati çeken Güldoğan, üretime, iş ve istihdama katkı sağlayan yatırımcıların her zaman yanında olduklarını kaydetti.

Gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda, OSB'nin son durumu, istihdam konuları ve yeni yatırım talepleri de görüşüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ali Güldoğan Aralık OSB Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title