Haberler

Merzifon Kaymakamı köy ziyaretlerine devam ediyor

Güncelleme:

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Ortaova, Çayırözü ve Uzunyazı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Ayrıca yaz Kur'an kurslarını da ziyaret eden Güldoğan, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, köy ziyaretlerine devam ediyor.

İlçeye bağlı Ortaova, Çayırözü ve Uzunyazı köylerini ziyaret eden Güldoğan, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Eksiklikleri ve sorunları yerinde görmek için ziyaretler gerçekleştirdiğini dile getiren Güldoğan, "Köylerimizi gezerek muhtarlarımızla köylerin sorunlarını yerinde görüyoruz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olmak, sorunlara çözüm yolları aramak. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili birimlere aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kaymakam Güldoğan'a ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık eşlik etti.

Kaymakam Güldoğan yaz Kur'an kursunu ziyaret etti

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Güldoğan, Müftü Sebahattin Kesti'den kurslara ilişkin bilgi aldı.

Güldoğan, öğrencilere, yaz tatilini ve Kur'an kurslarını iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Güldoğan Merzifon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title