Haberler

Mersinli Narenciyeciler, Sur'daki Güvenlik Güçlerine Meyve Yolladı

Güncelleme:

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmeciliği Derneği'nce gönderilen 120 ton narenciye ve nar Sur'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nin bir bölümünde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon, sürüyor. Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmeciliği Derneği'nce gönderilen 120 ton portakal, greyfurt, nar ve limon, Sur'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

FARKLI İLLERDEN ÇEŞİTLİ HEDİYELER GÖNDERİLİYOR

Operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla Türkiye'nin farklı illerinden çeşitli hediyeler gönderiliyor.

120 TON NARENCİYE VE NAR VALİLİĞE ULAŞTIRILDI

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmeciliği Derneği'nce güvenlik güçleri için gönderilen 120 ton portakal, greyfurt, nar ve limon, Diyarbakır Valiliğine ulaştırıldı.

OPERASYONA KATILANLARA DAĞITILDI

Minibüslere yüklenen ürünler, operasyonda görev alan asker ve polislere dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cemal Yılmaz Akdeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

İzmir kurd dostuMobil-IOS:

Allah belanızı versın

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title