Haberler

Mersin Gazeteci Şehitoğlu'nun Evine Taciz Ateşi

Gazeteci Şehitoğlu'nun evine taciz ateşiMERSİN'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gazeteci Vahap Şehitoğlu'nun evine silahla ateş açtı.

Gazeteci Şehitoğlu'nun evine taciz ateşi

MERSİN'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gazeteci Vahap Şehitoğlu'nun evine silahla ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken jandarma ekipleri evin bahçe duvarının önünde 3 adet boş kovan buldu.

Olay, dün gece merkez Toroslar İlçesi Kepirli Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Bir otomobille gelen kişi ya da kişiler, Şehitoğlu ailesinin evde bulunduğı sırada eve doğru ateş açarak kaçtı. Olaydan sonra aracına binerek saldırganların peşine düşen Şehitoğlu saldırganları yakalayamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri evin çevresinde inceleme yaptı ve 3 adet boş kovan buldu. Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise, bir grup gazeteci ile birlikte düzenlediği basın toplantısında saldırıyı kınadı. Şehitoğlu'nun evinin önünde 6 el silah sesi duyulduğunu kaydeden Başkan Ünal, 'Bu çok üzüntü verici bir olaydır. Gazeteciye yapılan bu saldırıdan dolayı, onursal başkanımıza geçmiş olsun diyor ve olayı kınıyoruz. Vahap Şehitoğlu 18 aydan beri, Fethullahçı Terör Örgütü'nün Mersin yapılanması ile ilgili, özellikle belediyeler imamı olarak aranan firari Erkan Karaaslan ile ilgili yaptığı haberlerle dikkat çekti. Saldırının bu haberden hemen sonra yapılmasını çok manidar buluyoruz. Gazeteci asla silahla susturulacak insan değildir. Gazeteciye silah sıkmak batı tipi demokrasilerde yoktur" dedi.

BENİ HEDEF GÖSTERDİLER

Haberlerinde FETÖ'nün Büyükşehir Belediye'sindeki yapılanmasına karşı çok etkin yayınlar yaptığını ifade eden gazeteci Şehitoğlu ise şöyle konuştu: "Bu yayınları yaparken özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından hedef gösterildim. Kendi sosyal medya hesaplarında, tweet sayfasında hedef gösterdi. En son Erkan Karaaslan'ın tahliye edildikten sonra tekrar yapılanma kararı benim elime geçti. Bunu ilk ben yayınladım. Yayından sonra, Erkan Karaaslan'ın kaçtığını da duyurdum. Çok tehditler aldım ama yayıncılığı sürdürmeye devam ettik. Dün akşam da eşimle evin önünde bahçede otururken üzerinde tepe lambası bulunan beyaz bir aracın son sürat silah sıkarak geçtiğini gördük. Eşim jandarmayı aradı bende kendi arabamla peşine gittim. Ancak yakalayamadım. Plakalarını almak için gitmiştim. Jandarma olay yerine anında geldi. İlk bulguları yolda evimizin kenarında 3 tane boş kovan buldular. Tweetle beni hedef gösteren Büyükşehir Başkanı'ndan şikayetçiyim. Bu yapılan saldırı hepimize yapılan bir saldırıdır" diye konuştu. Gazeteci Şehitoğlu'nun evine taciz ateşi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ünal Toroslar Kepirli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
title