Haberler

Mersin'de yangında hayatını kaybeden aile toprağa verildi

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden anne, oğul ve baba toprağa verildi. Cenazelerin hastanedeki işlemleri tamamlandıktan sonra mahalle mezarlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kırsal mahallede yangın çıkan evdeki anne ve oğlu ile yanmış aracında ölü bulunan babanın cenazeleri toprağa verildi.

İlemin Mahallesi'nde dün yangın çıkan evde hayatını kaybeden Nurgül Kaya (33) ve oğlu Emrullah Kaya (13) ile kırsal mahalleye 4 kilometre uzaklıkta yanmış aracında ölü bulunan Neşet Kaya'nın (40) cenazelerinin hastanedeki işlemleri tamamlandı.

Cenazeler, evlerinin önünde helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına götürüldü.

Kılınan namazın ardından cenazeler toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında jandarma ekipleri H.E'yi (35) gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından H.E. adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, şüpheli H.E'nin yangında hayatını kaybeden Nurgül Kaya'nın alyansını bir kuyumcuya sattığı öğrenildi. Bu anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Erdemli ilçesinde dün, ilçeye yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi'nde 2 katlı evin üst katındaki dairede henüz belirlenmeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülmüştü. Evde yapılan incelemede, Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah Kaya'nın yaşamını yitirdiği belirlenmiş, mahalleye yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta yanmış araçta ise vücudunda yanıklar olan baba Neşet Kaya'nın cansız bedeni bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mersin Baba Olaylar Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title