Haberler

Mersin'de Sahte İlaç Operasyonu: 2 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Mersin'de sahte ilaç imalatı ve satışı yapan 2 kişi yakalandı. Operasyonda toplam 1720 kutu reçetesiz ilaç ele geçirildi.

MERSİN'de sahte ilaç imalatı ve satışı yapan 2 kişi yakalanıp gözaltına alındı, farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplam 1720 kutu reçetesiz ilaç ele geçirildi.

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmalarda ilçede sahte ilaç imalatı ve satışı yapıldığını belirledi. Savcılık koordinesinde çalışma yapan ekipler, sahte ilaç imalatı ve satışı yapan A.A. ve H.E.'nin açık kimlik ve adreslerini belirledikten sonra operasyon düzenledi. Operasyonda, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplam 1720 kutu reçetesiz ilaç ele geçirildi. A.A. ve H.E. yakalanarak gözaltına alınırken, 1720 kutu reçetesiz ilaca da el konuldu. Şüpheliler emniyete getirilerek sorgulanırken, soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title