Haberler

Mersin'de Kardeş Türküler ve Candan Erçetin Rüzgarı Esti

Mersin'de Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Soli Güneş Festivali etkinlikleri kapsamında aynı sahneyi paylaşan Kardeş Türküler ve Candan Erçetin, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin'de Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Soli Güneş Festivali etkinlikleri kapsamında aynı sahneyi paylaşan Kardeş Türküler ve Candan Erçetin, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Viranşehir Mahallesi'ndeki festival alanında düzenlenen konsere, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan ve binlerce vatandaş katıldı. Kardeş Türküler ile samimiyeti ve içten yorumlarıyla Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden Candan Erçetin'in ortak sahnesi, davetlilere müzik şöleni yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan Kardeş Türküler, Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Ermenice ezgiler seslendirdi. Hayranlarını hep coşturup hem de hüzünlendiren Kardeş Türküler'in sahnesine, kısa süre sonra Candan Erçetin de eşlik etti.

ÇIPLAK AYAKLA HEM COŞTU HEM COŞTURDU

Sahneye ayakkabı giymeden çıkan Candan Erçetin, seslendirdiği parçalarla hayranlarını coşturdu. 'Sallasana Mendilini' parçasıyla sahne alan ünlü sanatçı, dansı ile büyüledi. Enerjisi ve performansı ile göz dolduran sanatçı, şarkılarını sahnede zıplayıp dans ederek okudu. Ardından düet yapan sanatçılara hayranları da eşlik edince, adeta açık hava korosu oluştu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçılar, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

-İzleyicilerden görüntüler

-Kardeş Türküler sahnede

-Kardeş Türküler sahnede şarkı söylerken

-Candan Erçetin sahnede şarkı söylerken

-Candan Erçetin dans ederken

-Candan Erçetin ve Kardeş türkülerin düeti

-İzleyiciler sanatçıları alkışlarken

-Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 06: 17 BOYUT: 200.58

Haber: İBrahim MAŞE- Kamera: Gülhan DEMİRCİ/ MERSİN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kardeş Türküler Candan Erçetin Mezitli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title