Haberler

Mersin'de fırtınanın hasar tespit çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

Mersin'de fırtınanın hasar tespit çalışmaları sürüyorMERSİN'in Erdemli ilçesinde önceki gün akşam 75 kilometre hızla esen şiddetli rüzgarda çatıları uçan evler ve zarar gören seralarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Mersin'de fırtınanın hasar tespit çalışmaları sürüyor

MERSİN'in Erdemli ilçesinde önceki gün akşam 75 kilometre hızla esen şiddetli rüzgarda çatıları uçan evler ve zarar gören seralarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, beraberindeki heyetle birlikte ilçede meydana gelen fırtına ve şiddetli rüzgardan zarar gören Güzeloluk, Akpınar, Güneyli, Hüsametli, Aslanlı, Gücüş, Çiriş, Üçtepe, Kocahasanlı ve Limonlu mahallelerini ziyaret ederek çatıları uçan, seraları yıkılan ve ürünleri zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Fırtınada 16 evin çatısının uçtuğunu, 58 çiftçinin 85 dekar serasında ve ürünlerinde zarar meydana geldiğini belirten Başkan Tollu, "Fırtınada köylerimizde insanlarımızın birçok evi yerle bir oldu. Ayaş Akpınar'da, Günyeli'de 4, Güzeloluk Mahallesi'nde ise okul çatısı, birkaç tane kamu binasıyla 16 tane ev ya da bina yerle bir oldu. Biz belediye olarak AFAD ile köylerimizi gezdik. Erdemli Belediyesi olarak köylerimizde olan afetin yaralarını sarmak adına insanların karşısındayız. Belediyemizin güçlü bir yapısı var. ve o güçlü yapı vatandaşlarımızın yarasını sarma kabiliyetine haiz. Burada can zayiatının olmaması ciddi bir kazanım, ciddi bir sevinç. Çok şükür onca afete rağmen insanlarımızın canlarına bir şey gelmedi, mallarına gelen zarar da inşallah devletimizin güçlü yapısı en iyi şekilde karşılayacaktır" diye konuştu. Bu arada Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mükerrem Tollu Güzeloluk Fırtına Üçtepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title