Haberler

Öğrenci velisi, okulda 30 yıllık öğretmene saldırdı

Güncelleme:

Mersin'de sınıf öğretmeni Nigar Özçelik, öğrencilerden birinin babasının saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan Özçelik, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Mersin'de sınıf öğretmeni 30 yıllık eğitimci Nigar Özçelik (50), öğrenci velisinin saldırısı sonucu darbedildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Özçelik'in şikayeti üzerine saldırıyı gerçekleştiren veli gözaltına alındı.

Olay, merkez Mezitli ilçesindeki Vali Şenol Engin İlkokulu'nda meydana geldi. Sınıf öğretmeni Nigar Özçelik, önceki gün koridor bir öğrenciyi sınıfa girmesi konusunda uyardı. Ertesi gün okula gelen öğrencinin anne ve babası çocuklarını ittiğini öne sürdükleri Özçelik ile tartıştı. Öğrencinin babası tartışma sırasında Özçelik'i saldırdı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Diğer öğretmenlerin müdahalesi ile saldırgan veli uzaklaştırılırken, aldığı darbelerle yaralanan öğretmen Özçelik, okula çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Özçelik, tedavisi tamamlandıktan sonra Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE DARBEDİLDİ

Olayın sınıfta derse girdiği sırada meydana geldiğini belirten Özçelik,, Bir kadın sınıfın kapısını açtı. Ben de yardımcı olmak amacıyla buyurun dedim. Kadın birden bana hakaret etmeye başladı, 'Sen benim oğlumu nasıl tutarsın. Sınıfına itersin' diye. Ben de olayı açıklamaya çalıştım, bana kötü cümleler kullandı. 'Birazdan eşim gelecek görürsün sen' dedi. Daha sonra eşi geldi, ona da açıklamaya çalıştım. Saçımı tutup çekti. Bunun üzerine ben kaçtım. Yeniden saçımdan yakalayarak sınıfın kapısına sıkıştırdı, vurdu. Kapı da açık, çocuklar da gördüler. Öğretmen arkadaşlar beni kurtarmaya çalıştılar. Bunun üzerine çocuklar ağladı, ben de kendimden geçtim dedi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın duyulmasının ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serbülent Sevdi de, hastanede Özçelik'i ziyaret etti. Sevdi, hem bir kadına hem de bir öğretmene yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, Özçelik'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mezitli Haberler

500

Yorumlar (74)

öğrenci:

bazı öğretmenlerin öğrenciler tekme tokat dövdüğünü niye göstermiyorsunuz acaba. .

15
50
yanıtYanıtla
Alim:

Dönsünler. Yoksa ortalık eşkiyadan geçilmez oldu. Ellerine sağlık döven öğretmenlerin.

yanıt18
yanıt8
asd:

insaları döverek ıslah etmeye calıstıkları için eskıyadan gecilmiyor. dayakla egitim ıslah olmaz. snra bıcagı alan deşiyor hocasını

yanıt4
yanıt13
CANMEN:

büyük gecmis olsun. . . yapanlarin elleri kirilsin ve en agir ceza görsünler. . . . böylelerinin dünyaya cocuk getirmeleri büyük bi günah olsa gerek. . .

44
6
yanıtYanıtla
Can:

Emin olu o adam elini kolunu sallayarak dışarda gezecek klasik Türkiye gerçeği

44
2
yanıtYanıtla
Laik:

Öğretmenin haklı olup olmadığını bilmemde şu hocayı savunanlar kolejlerde mi okudunuz.

6
30
yanıtYanıtla
TÜRK:

Birkere sen laik degilsin. Bu cok belli. Sunu bilin kim olursa olsun kimse kimseyi dovemez. Cocuklar bu ulkenin gelecegi. Veli de ogretmeni dovemez. SAYGI SAYGI SAYGI. Bunu ögrenmek ogretmek lazim 0 dan ölene kadar.

yanıt0
yanıt0
baba:

ateş olmayan yerden duman çıkmaz iyi yapmış kim veriyo çocukları itip kakma hakkını. anne baba olmayan yok türkiyenin durumu yok şöyle böyle diye yorum yapmasın.

3
29
yanıtYanıtla
Realpolitik:

Alsin evinde beslesin cocugunu kiymetliyse

yanıt11
yanıt2
asd:

degerli diye evinde beslemek zorunda değil ki okulada eğitim için gönderiyor beslenmesi için degil. sacmalığa bak degerliyse okula göndermesin vay be. okula degersiz cocuklarmı gidiyor dayak yemeye. 50 yasına gelmişsin tahammülün yoksa yapmayacaksın o işi. kimse kimsenin cocuğunu darp edemez. ateş olmayan yerdende duman cıkmaz aynen katılıyorum.

yanıt3
yanıt10
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title