Haberler

Merkez İlçe'den Anlamlı Etkinlik

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle partide etkinlik bir düzenlendi.

Etkinlikte kadınlara günün anısına teşekkür belgesi verilirken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde hasta ve yakınlarını ziyaret eden Zahit başkanlığında teşkilat üyeleri, kadınlara karanfil dağıttı.

Mustafa Zahit başkanlığındaki AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi, sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nde bulunan parti binasında Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenleyen Merkez İlçe yönetimi, kadınlarla bir araya geldi. Merkez İlçe Teşkilatı'nın çalışmalarının anlatıldığı sine vizyon gösterisinin ardından Başkan Zahit, kadınların sorunlarını dinledi. Zahit, etkinlik sonunda kadınlara günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.

Daha sonra yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne giden Başkan Mustafa Zahit, buradaki kadın personel ile kadın hasta ve yakınlarını ziyaret etti. Başhekim Op. Dr. Mehmet Demir'i de makamında ziyaret eden partililer, hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Zahit başkanlığındaki yeni yönetim, ziyaret ettikleri kadın personel, hasta ve yakınlarına da günün anısına birer karanfil armağan etti.

Kadın problemlerini konuştuklarını ve çözüm için arayışa gireceklerini belirten Başkan Mustafa Zahit, "Kadınlar bizim başımızın tacıdır. Sayın Başbakanımız ve kıymetli bakanlarımız kadınların sorunlarına hassasiyet göstermekteler. Bugün ülkemizde birçok kadın problemi hükümetimiz sayesinde çözüme kavuşmuştur. Bizler de yerel de sürdürdüğümüz etkinlikler kapsamında bugün kadınlarımızla bir araya gelmeyi planladık. Sevgili ablalarımız ve kardeşlerimizin sıkıntılarını dinledik. Güzel bir etkinlik oldu" dedi.

Kadınlar Günü ve kadınların insan hayatındaki önemini anlatan Zahit, "Bu kapsamda arkadaşlarımızla hastanedeki hastalarımızı ziyaret edip onlara nacizane birer karanfil hediye ettik. Bu ve benzeri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda tüm annelerimizin, kardeşlerimizin Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutlar, teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal İşler Başkanı ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ise, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, kız çocuklarının okullaştırılması ve kadınların hayat içerisinde olması için gereken eğitimi almaları gerektiğini anlattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title