Haberler

Melik: Yolumuz Meclis'tir

Güncelleme:

Şanlıurfa'da CHP'nin birinci sıra adayı Vedat Melik, 1 Kasım'da zafer elde edeceklerini belirterek "Yolumuz Meclis'tir" dedi.

CHP'de düzenlenen bayramlaşma programında partililerine seslenen Vedat Melik, "Herkes yanına bir arkadaşını alarak ev ev gezecek ve destek isteyecek. Bizim yolumuz artık zafer yoludur, Meclis'tir" dedi.

Urfa CHP'de Vedat Melik rüzgarı esmeye devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ikinci günü parti il binasında gerçekleşen bayramlaşma adeta mini bir mitinge dönüştü. Coşkulu kalabalık parti içine sığmadı.

İl Başkanı Aziz Aydınlık'ın yanı sıra ilçe başkanları ile Milletvekili adayları ile kadın ve gençlik kollarının da hazır bulunduğu bayramlaşmaya çok sayıda partili de ilgi gösterdi. Partililer birinci sıra milletvekili adayı Vedat Melik'e sıcak ve samimi ile göstererek, "1 Kasım'da zafer Urfa'da CHP'nin olacaktır" sözünü verdi.

MELİK, TEŞEKKÜR ETTİ

Bayramlaşmaya gelen tüm partililer ile tek tek kucaklaşıp, özlem gideren CHP Urfa birinci sıra milletvekili adayı Vedat Melik, tüm partililere teşekkür ederek, "Bugünden sonra her bir partili arkadaşımız yanına bir başka arkadaşını alarak ev ev, dükkandükkan dolaşacak ve herkesi CHP'ye oy vermeleri için davette bulunacak. Bugün dünden daha fazla birlik günüdür. Hepinizi burada yanımızda, partimizde görmek büyük mutluluk. Hepinize teşekkür ederim. Yolumuz Ankara yoludur. Yolumuz zafer yoludur. Yolumuz Meclistir" diye konuştu. CHP il Başkanı Aziz Aydınlık'ta partililerle bayramlaşarak, başarı için geçmişe sünger çekip çalışmak gerektiğinin altını çizdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Vedat Melik Kurban Bayramı Şanlıurfa Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title