Haberler

Melih Gökçek, Stephen Hawking'in mum heykeline böyle hesap sordu: Rabbimi inkar ediyordun ne oldu?

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking'in mum heykeline hesap sorduğu anların videosunu paylaştı. Sosyal medyada gündem olan videoda Gökçek heykele, "Öbür taraf nasıl? Rabbimi inkar ediyordun değil mi, bak ölüm hepimize hak. Şimdi hesabı Rabbime veriyorsun değil mi?" diyor.

Sık sık yaptığı çıkışlarla gündeme gelen eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, son paylaştığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

"GIKI ÇIKMADI"

Gökçek, 2018'de hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking'in mum heykeline hesap sordu. Gökçek videoyu, "Stephen Hawking geçici olarak tebdil-i mekan yapıp Türkiye'ye gelmiş, kendisine bir şeyler sordum... Gıkı çıkmadı..." notuyla paylaştı.

Melih Gökçek, Stephen Hawking'in mum heykeline böyle hesap sordu: Rabbimi inkar ediyordun ne oldu?

"KENDİNİ ÇOK BÜYÜK ZANNEDİYORDUN NE OLDU?"

Melih Gökçek, o anlarda "Öbür taraf nasıl?" diye sorduğu Hawking'in heykeline şunları söyledi: "Rabbimi inkar ediyordun değil mi, bak ölüm hepimize hak. Doğru mu Hawk? Bak susmuş duruyorsun ya. Kendini çok büyük zannediyordun bak ne oldu, girdin toprağın altına. Şimdi hesabı Rabbime veriyorsun değil mi? Hadi bakalım."

Melih Gökçek, Stephen Hawking'in mum heykeline böyle hesap sordu: Rabbimi inkar ediyordun ne oldu?

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Stephen Hawking Melih Gökçek Ankara Haberler

500

Yorumlar (23)

Zulkarneyn :

Kalbine küfür, şirk ve heykel sevgisi nakşedilmiş bir halk senin dediklerini anlamaz Melih başkan.

51
144
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Helal zulkarneyn hedefi 12 den vurdun .

yanıt6
yanıt21
Leonidas:

Sende hesap vereceksin dert etme bu kadar

171
14
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu adam, başkenti yıllarca yönetti ha... vay halimize vay

144
17
yanıtYanıtla
Doğuş:

Havking inanmadığı tanrısına hesap verebilir. Bu durum Havking ile tanrı arasında. Ama kul hakkı yiyenler için tanrı bana gelmeyin diyor. Yani kul hakkı yiyen hesap vereceği muhatap alacağı bir tanrıyı bile bulamaz.

144
13
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Melih Gökçek ateistlere güzel bir ders vermiş. Allah'ın hükmünü kabul etmeyen bilim adamları hayvandan da aşağıdırlar . Allah'a sonsuz hamdolsun.

34
111
yanıtYanıtla
bekir yapici:

inanmiyorsa Allahla onun arasinda sen kimsinizde Allahla kulu arasinda hüküm veriyorsun üstelik Allahin yarattigi bir canliya benzetip asagiliyarak aklinca hakaret ediyorsun esas sorgulanmasi gereken sizin islam anlayisiniz.

yanıt101
yanıt24
Hsn:

Araf 179 gözleri olup görmeyenler kalpleri olup idrak etmeyenler hayvanlar gibidirler dalalettedirler hatta daha aşağıdadırlar,bu hakaret değil Kuran ayetidir,kabul edip etmemek sizin bileceğiniz iş

yanıt0
yanıt2
bekir yapici:

adam bilim dalinda insanliga bir seyler yapmis sen ise malum örgüte ve yandasa ve cebine bir seyler yaptin reisin bile senin altindan koltugu aldi hala yüzün kizarmiyor her gün bir sekilde medyada boy gösteriyorsun maksadin ne?

131
14
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

ne yapmis sadece olani demis notere tasdiklettirmis dunya da kabul etmis. gok biliminde arap yarim adasini biraz arastir karsina hawkinsin dedikleri cikacaktir.

yanıt12
yanıt37
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title