Haberler

Melih Gökçek: Elimde belgeler var, Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında yine Mansur Yavaş'ı hedef alan sözler sarf etti. Elinde belgelerin olduğunu söyleyen Gökçek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" ifadesini kullandı.

Son dönemde yapılan bütün anketlerde Millet İttifakı'nın bir numaralı Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski başkan Melih Gökçek'in gündeminden düşmüyor.

GÖKÇEK'TEN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında gazeteci Ahmet Hakan'ın sorularına yanıt veren Gökçek'ten Yavaş için dikkat çeken bir iddia geldi.

"ELİMDE BELGELER VAR, YAVAŞ'IN SİYASİ HAYATI BİTECEK"

Elinde belgeler bulunduğunu öne süren Gökçek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" dedi.

"YAVAŞ'IN YALAN SÖYLEDİĞİNİ KENDİ SESİNDEN İSPAT EDECEĞİM"

Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadesini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Mansur Yavaş Melih Gökçek Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

ihtiyar:

Millet iyice kafayı yedi hiçbir vasfı olmayan İmamoğlu hiç bir tecrübesi olmayan mansuru ülkenin başına getirmeyi düşünüyor.Tayyip düşmanlığı ayrı bir boyut kazandı.Aklı selim olan kimse bunlardan bişi olmayacağı bilir.Akp ilede olmuyor o başkada

29
113
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ONUN SIYASI HAYATI COKTAN BITTI FARKINDA DEGIL NIYE GÖREVDEN ALINDIGINI UNUTMA HASTALIGI OLMAYANLAR GAYET IYI BILIYOR YINEDE FITNE ÜRETEREK GÜNDEMDE KALMAYA CALISIYOR DEVREN DEGISTIGINDE ONUNDA HESAP VERECEGINE INANIYORUM

104
16
yanıtYanıtla
Erhan Papila:

Mansur hiç sevmem.Ancak, böyle ortalıkta bağırıp çağırmakla sadece yalancı pehlivan durumuna düşersin Melih Efendi. Varsa belgen şimdi ortaya dök.

62
13
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Senin bitmedi ise Mansurun hiç bitmez.

55
7
yanıtYanıtla
Zama Zam:

Senin elinde belge olsaydı sen onu sunmak için at nalı takip koşarak efendilerinle beraber sunardiniz

57
5
yanıtYanıtla
kadir soylu:

Valla melih gökçek sen değil Şu anki iktidardaki herkes mansur başkana ne derseniz deyin gram acep böylemi diyen yoktur çeneninizi bari yormayın mansur başkan bugun koysun adaylığını bugun kazanır seni geçtik bütün iktidarınıza karşı net..

48
8
yanıtYanıtla
Kemal Tekinay:

niye 3 ay bekliyoruz? cok komik olmus...

30
3
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

senin bitmediyse... kiskananlar catlasin

23
3
yanıtYanıtla
Önce vatan:

Elinde belgeler var ise bunu kamuoyuna açıklamalısın biran önce acıklaki yanlış tercih yapmayalım

25
1
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Geçmişten gelen yolsuzluk alışkanlıkalrını yavaş yavaş yıkıyoruz. Seçimde A parti B parti değil. Bana uygulanabilirliği olan yapılabilirliği olan aklı selim. ağırdan yavaştan da ilerlese ciddi projeler üreten Türk ve İslam ahlakına uygun işler yapan lider lazım

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title