Haberler

Mehmet Özhaseki, Mustafa Ceceli ile arasındaki konuşmayı anlattı: Hacdayım ama tavaf edemiyorum

Güncelleme:

AK Partili Mehmet Özhaseki'nin şarkıcı Mustafa Ceceli ile aralarında geçen bir görüşmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattığı konuşma gündem oldu. Ceceli'nin "Hac'dayım ama tavaf edemiyorum" dediğini söyleyen Özhaseki, "Hayranların Kabe'yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun?" diye sorduğunu ifade etti. Sonrasında Özhaseki, Ceceli'nin "Uzak Doğu'dan gelmişler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, benim elimi açtırıyorlar, Erdoğan diye duaya başlıyorlar" dediğini aktardı.

AK Parti Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı dün gerçekleşen 'Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu. Özhaseki'nin konuşmasının bir bölümünde Mustafa Ceceli ile ilgili açıklaması gündem oldu.

"HAYRANLARIN KABEYİ Mİ BASTI?"

Konuşmasında Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dönerek şu ifadeleri kullandı: "Bir müddet önce Kabe'den Mustafa Ceceli aradı. Bildiğimiz bir sanatçı, küçük genç bir kardeşimiz. Dedi ki; 'Mehmet Abi ben Hac'dayım ama tavaf edemiyorum' Mustafa ne oldu hayırdır dedim, hayranların Kabe'yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun?

"ELİMİ AÇTIRIYORLAR, ERDOĞAN DİYE DUAYA BAŞLIYORLAR"

'Hayır abi değil...Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu'dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe'ye çeviriyorlar benim elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar'"

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mehmet Özhaseki Mustafa Ceceli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Abdullah Aydemir:

Bizim millet hariç herkes Reisin kıymetini biliyor.

310
826
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Çok doğru kardeş. Para karşılığı yığınla trol Reise düşmanlık yapıyor

yanıt0
yanıt9
Burcu KURT:

Bizim milletten başka herkesin kıymeti biliniyor...

yanıt17
yanıt4
Shef :

Bu tür olayları anlatmanın akp'ye ne faydası var? Anlamıyorum. Değer kıymet bilen zaten biliyor. Dua ise duanızı gizli yapın. chp'yi yüze çarp yine de RTE'yi durduramaz. Fakat bu tür olay ve bazı kişiler çoook zarar veriyor çokk.

220
530
yanıtYanıtla
Haydar :

Türkiyenin 20 yil öncesini Arastirmadan, O günlerin Hayat sartlarini, ekonomisini, Saglik sistemini bilmeyenler Dogal olarak elestiriyorlar. Türkiyeyi Türkiye yapan bir bir Lider var, sadece o ülkeyi tekrar düzene sokabilir

33
123
yanıtYanıtla
bekir yapici:

hadi ordan yagci yalak ben 68 yasindayim 50 yil öncede belki zengin degildik ama mutlu ve huzurluyduk hastahanelerde kuyruk vardi ama ayni günde muayene oluyorduk sevgi saygi hürmet aile bagi ahlak kavrami vardi en önemlisi ülkemiz ne olduklari belirsiz her renk ve irktan heriflerle doldurulmamisti.

yanıt13
yanıt7
Hsn:

Allah kabul etsin cumhurbaşkanına yada kime istenirse duada edilebilir oda güzel birşey,ama özhasekinin kabeyi hayranlarınmı basmış esprisi olmamış

26
57
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Ceceli yinemi gitmiş,Allah kabul etsin.

16
63
yanıtYanıtla
Neşet Koçoğlu:

Kesinlikle haklısın tır şoförüyüm şu an lübnandayım Türk olduğu mu anlayan herkes Erdoğan diyor

7
32
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Adam daha ne yapsın, ülkemizi dışarıdan ve içeriden yapılan onca çirkefliklere ve oyunlara rağmen bağımsız yapabilmek için ömrünü adamış, inşallah yapacaktır da.

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title